Segítség, a házunkban kisért a karácsony szelleme?
Figyelt kérdés
2014. dec. 20. 14:11
2/12 anonim válasza:
Keress valakit, aki szívesen átvállalja, vagy kérj segítséget a rézfaszú bagolytól.
3/12 Jófej:D válasza:
🚌
A karácsonynak van szelleme :O
Nekem is van :D odaküldöm az enyémet is mert gonosz vagyok.
4/12 A kérdező kommentje:
Nem akar belemenni a dobozba igy meg nem tudom elajándékozni.Valami más ötlet?
2014. dec. 20. 17:14
5/12 anonim válasza:
Csapkodd meg egy karácsonyfával.
6/12 anonim válasza:
karácsonyi szellem? azok nem hárman vannak? tudtommal van a jelen karácsonyok, a múlt karácsonyok meg a karácsonyi reklámok szelleme
vagy valami hasonló
de amúgy mindegy hívd a szellemírtókat vagy egy ördögűzőt vagy egy papot vagy vegyél almaecetet azok elintézik őket, bár lehet hogy az utolsót a szúnyogok ellen ajánlják
7/12 anonim válasza:
Tegyél egy dobozba mézeskalácsot, azzal oda lehet csalni. Ha ott van, szórsz rá lisztet és nem lesz láthatatlan. Majd leütöd egy lábassal vagy bézbózütővel, rátekersz egy karácsonyi égősort, behajtogatod a dobozba és elajándékozhatod. :D
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat sikerült elkapnom,de sajnos őt kaptam meg karácsonyra így most tovább kisért és most tapasztaltabb lett,még valami ötlet,hogyan kapjam el? :) Boldog karácsonyt :)
2014. dec. 24. 17:29
9/12 anonim válasza:
Milyen hülyeség, hogy őt kaptad meg. Adj neki kekszet, de olyat, amibe altató van, és mikor kiütötte magát, akkor szépen becsomagolod és el is ajándékozhatod.
Boldog karácsonyt!
10/12 anonim válasza:
Ekkora hülyesėget..... mėg ilyen...
Karácsony szelleme xd na ezen a kėrdėsen jót röhögtem feldobtad a napomat.. kösz xd am kelj fel mert sztem alszol ės àlmodsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!