Igaz, hogy Orbánnak van egy, a Roswell-ben lezuhant ufó technológiáját felhasználva készült szuper járgánya?
Figyelt kérdés
2014. dec. 18. 01:39
1/9 anonim válasza:
2/9 savanyújóska válasza:
Kiégtem!:D Habony "Roger" Árpád... Bár amennyi pénze van annak az embernek, simán kinézem belőle a fószer életstílusát...:D
3/9 anonim válasza:
Megnéztem a kategóriát, de nem a vicc rovatban van. Jelentem is.
4/9 A kérdező kommentje:
#3 Nyugodtan jelentsd. Egyébként, ha nem hiszel egy témában, az még nem azt jelenti, hogy hülység ám és erről az állítólagos járgányról hallhattál is már, ha kicsit tájékozódsz. Amúgy az idősebb Bush-tól vette Orbán 2006-ban. Ha nem hiszed nézz utána.
2014. dec. 18. 02:34
5/9 anonim válasza:
Nem Bushtól vette,én terveztem neki. Stefan Schauberger(Victor Schauberger ük-ük unokája)
6/9 anonim válasza:
Ha Bushtól vette át, akkor az már akkor is elavult volt,
vagy pedig már akkor is annyira hülyének néztek, hogy azt feltételezték: nem tudjuk koppintani.
Ha kérdésednek lenne igazságtartalma, már Felcsúton üzemelne egy szupertitkos gyár, ami barátaink (Putyin, azeri főnök etc.) hasonló járgánnyal ellátását biztosítaná!
7/9 Trafó1 válasza:
A sok stadion meg űrhajó leszálló pálya , Alcsuton leszállnak , Felcsúton meg ugye.........
9/9 anonim válasza:
Az a szuper-járgány nem más, mint egy krómozott nyelű cirokseprű, gumírozott lapáttal csatlakoztatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!