Ha vettem a Holdon egy telket, kitilthatom onnan az UFO-kat?
Figyelt kérdés
Nekem ott ne röpködjenek!2010. febr. 2. 01:37
1/8 anonim válasza:
Persze. Csak aztán vissza ne jöjjenek két-háromszázezer csészealjal, plazmavetőkkel, neutron ágyúkkal meg mittomén milyen idegen herkentyűkkel, mert akkor csúnya véget érsz ;)
2/8 anonim válasza:
Igen. De elővigyázatosságból – hogy biztosan megértsék –, az ő nyelvükön kell kiírni, lehetőleg minél nagyobb betűkkel, hogy kábé a Marsról el lehessen olvasni, nehogy véletlenül odatévedjenek.
3/8 anonim válasza:
hány földet vettél a Holdon?
(Földön-hold akkor Holdon-föld????)
4/8 anonim válasza:
Kérd a légtered korlátozását a helyi hatóságoknál! Vedd számításba, hogy nagyon elfogultak a helyiekkel szemben az ügyintézők. Nem sok esélyt látok rá...
5/8 A kérdező kommentje:
Sima egykráteres kis területről van szó és félek,hogy összemászkálják a szépen elplanírozott holdtörmeléket.Esetleg kiírhatnám,hogy az Armstrong harap(Armstrong vá vá vá ürümügyü).
De lehet,hogy jobb,ha nem zaklatom fel őket,mert még megcsípnek vagy odapetéznek egy neutronbombát.Talán inkább ki kellene helyeznem egy UFOetetőt,de mit tegyek bele?Ha faggyú meg titándarabkákat lógatok ki nekik,az jó?A csirkeaprólékot is megeszik?
2010. febr. 2. 09:46
6/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy az földönkívüliek odáig vannak a szalonnáért, legalábbis itt a faluban a Feri többször mondta a feleségének, és azóta is váltig állítja, hogy a földönkívüliek ették ki a kamrából a szalonnát.
7/8 anonim válasza:
Van ilyen speciális UFO-irto.Ha akarod Kedden elmegyek és beszerelem.Jah egyébként MINENFAJTA élőlényt szivesen fogyasztanak.Szóval ne nagyon kerülj a közelükbe!
8/8 A kérdező kommentje:
Azért kiirtani nem akarom őket,nehogy felboruljon az ufológiai egyensúly.Ha eltűnik az UFO,akkor pl.eltűnik Egely György is...
2010. febr. 6. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!