Fogmosás előtt miért vizezzük be a fogkrémet a fogkefén?
Ha előre bevizezed a fogkefét, akkor még életedben nem mostál rendesen fogat! A krémet száraz kefére nyomjuk, és a szánkba sem veszünk előre vizet. Lesz nyál bőven úgyis, ha benedvesíted, sokkal gyengébben tudod dörzsölni. Mivel megpuhul a szál.
Mennyé' el a fogorvoshoz, és kérdezd + tőle, hogy kell rendesen fogat mosni! + fogsz lepődni.
Én is így csinálom, ehhez képest a fogorvos mindig mondja, hogy milyen szépek, ápoltak és egészségesek a fogaim. Szóval nem hinném, hogy a bevizezésnek tartósan káros hatása lenne.
Fogalmam sincs, miért csináljuk, szerintem erre mindenki egyénileg tudna válaszolni,erre nincs egységes magyarázat.
Lehet, hogy helytelen, ebben a témában nem vagyok kompetens, ha az 58%-ban író fogorvos, ő jobban tudja, de a stílusából ítélve nem hiszem, hogy az lenne.
Szerintem ne húzd fel magad, Kérdező, nem érdemes, főleg nem érdemes felvenni a stílusát.
További jó fogmosást!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!