Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Fogmosás előtt miért vizezzük...

Fogmosás előtt miért vizezzük be a fogkrémet a fogkefén?

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 01:35
 1/9 anonim ***** válasza:
hogy legyen mit köpni :D
2010. febr. 2. 01:54
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Ha előre bevizezed a fogkefét, akkor még életedben nem mostál rendesen fogat! A krémet száraz kefére nyomjuk, és a szánkba sem veszünk előre vizet. Lesz nyál bőven úgyis, ha benedvesíted, sokkal gyengébben tudod dörzsölni. Mivel megpuhul a szál.

Mennyé' el a fogorvoshoz, és kérdezd + tőle, hogy kell rendesen fogat mosni! + fogsz lepődni.

2010. febr. 2. 03:20
 3/9 A kérdező kommentje:
TE tahó barom nem azért kérdeztem mert nem tudom hogyan kell fogat mosni lehet többet mostam mint te.....Megfigyeltem ezt a szokást embereknél filmekben is sokszor látni másoknál is rengetegszer láttam. Ez egy rossz szokás mint pl az h tahó tapló módjára válaszolsz a magad fajta kihaénnem kioktató stílusodban. Ennek a beidegződésnek az okát szerettem volna megtudni és nem azt hogy valami nagypofájú f@szkalap kioktasson a fogmosás szabályairól. Normális hangnem és stílus.
2010. febr. 2. 04:40
 4/9 anonim ***** válasza:
93%

Én is így csinálom, ehhez képest a fogorvos mindig mondja, hogy milyen szépek, ápoltak és egészségesek a fogaim. Szóval nem hinném, hogy a bevizezésnek tartósan káros hatása lenne.

Fogalmam sincs, miért csináljuk, szerintem erre mindenki egyénileg tudna válaszolni,erre nincs egységes magyarázat.

Lehet, hogy helytelen, ebben a témában nem vagyok kompetens, ha az 58%-ban író fogorvos, ő jobban tudja, de a stílusából ítélve nem hiszem, hogy az lenne.

Szerintem ne húzd fel magad, Kérdező, nem érdemes, főleg nem érdemes felvenni a stílusát.

További jó fogmosást!:)))

2010. febr. 2. 06:40
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Első vagyok, én is mindig bevizezem, mert különben nem habzik! Nem vagyok nyáltermelő nagyüzem!!
2010. febr. 2. 12:22
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Mert úgy nem olyan száraz.
2010. febr. 2. 14:42
 7/9 anonim ***** válasza:
régen én is bevizeztem de valahogy leszoktam róla. de hogy?!észre se vettem eddig csak most döbbentem rá hogy régen én is vizeztem:D nem tom. nekem így is jó szárazon.
2010. febr. 2. 15:18
 8/9 anonim ***** válasza:
"Normális hangnem és stílus." – No, ez az, ami nálad hiányzik!
2010. febr. 4. 19:54
 9/9 anonim ***** válasza:
én is bevizezem előre a kefét...utána nyomok rá fogkrémet,és mosom...kefélem..jobb érzés nekem sokkal,ha be van vizezve előre.Szárazon nem tetszik az az érzés.És én sem vagyok nyáltermelő nagyüzem.
2010. febr. 26. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!