Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi lehet a baj? O. o (bővebben...

Mi lehet a baj? O. o (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Ma irodalomórán tanultuk, hogy a tárgyaknak vannak érzéseik. Persze én ezt már régen tudom, és az én drága plüssmacimra nem úgy tekintek, mint egy tárgyra. Ő az én nagy szerelmem...De mostanában valahogy nem olyan az életünk, mint régen. Nekem itt van a suli, ő meg szegény itthon van egyedül...Már alig szól hozzám. Lehet hogy attól van, mert alig van időm rá? Persze azért mindig együtt alszunk, mi is és a gyerekeink (2 kistigris és egy egér) is egy ágyban. Persze őket amikor tudjuk különköltöztetjük, de még így sem az igazi a kapcsolatunk. Mondjátok, mit tegyek? Segítsetek!
2010. febr. 1. 22:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Vegyél neki egy csinos gumiplüssmacit.
2010. febr. 5. 16:48
 12/14 anonim ***** válasza:
:( Sajnálom... Beszélj erről őszintén vele, hidd el, az ilyenkor a legjobb módszer! Ha valóban, igazán szeret, megfog érteni, és majd a suli max szünetbe felhívjátok egymást. :)
2010. febr. 5. 16:57
 13/14 A kérdező kommentje:

köszi*.* :D elsőbe nincs is irodalomóra xD

14 éves vagyok úgyhogy xD le lehet szólni de humor kategória nem?:D

2010. febr. 5. 17:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem király vagy, a vélemények és a valóság két tökéletesen külön dolog ;)
2010. febr. 5. 18:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!