Gyüssz topogni a falu dicskoba? Máma kéne!
Figyelt kérdés
No az a jány aki elgyün az kap kolátot vagy mi a mennyküt oszt rája iratom a kedvenc traktorom is!!!!!!!! No ki gyünne máma ???? Hijjá föl a számom béla kukac ímél pont hu no ugye jol mondom ez a telefonszám!!!! Az ímél vagy mi a vihar az meg valami 06 mittudom én!!!!!2014. dec. 13. 17:49
11/14 anonim válasza:
csuhajjjáá, vígre egy belémvalú csávójee! Há, há mennyek?? Mikorra? Kólátot én csak bucsúkor iszok ám he, a rántott hús után! a 2 literes kűbányaji abarátom! Te meg béla szívvem, híjjá mán föl,,,, jajj de lyó lesz mány tipródni! hozd a traktort is!
12/14 A kérdező kommentje:
No a kombájn meg minden gyühet meg szaroscsimmás jányka is no hogyne gyühetne mi belevalló jány lehet az!!!!!!!!
No komáim miasz hogy topogni nemtuttok he hát no üssekő majd én megtanitlak de oszt asztán gyűjjetek!!!!!!!
2014. dec. 16. 11:42
13/14 A kérdező kommentje:
Csuhajjá jányka híllak babám gyüjjé hát hogy a viharba ne oszt legyé ott nyolcra!!!!!a három traktor presszóba!!!!mindenki oda gyűjjön mer jó ottan a muzsika no meg van sült csirkesegge meg tehéntőgye!!!!no meg kolátot mindenki kap ingyér no nem megéri he!!!!!!
2014. dec. 16. 11:49
14/14 anonim válasza:
Sűt csirkesegge? Há nem urizálok én báttya! Nékem zsír köll meg kóbász szalonnával. Gyühet a hagyma is. Mög egy jó kupica pájinka. Hagy lehelek rá a sok menyecskíre no!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!