Mit gondoltok, ki lehet Hofi Géza méltó utódja?
Figyelt kérdés
Csak úgy felvetődött bennem a kérdés. Persze őt senki nem pótolhatja. Nekem van egy "jelöltem", de kíváncsi lennék a ti véleményetekre is! :)2014. dec. 10. 21:54
11/16 A kérdező kommentje:
Gálvölgyi nem humorista.
Én is Bödőcs Tiborra tippelek...Kiss Ádámot is szeretem, ő az egyik kedvencem, de ő sokszor kitalált vagy erősen kiszínezett történetekkel áll elő. Kőhalmi is jó, látszik rajta, hogy neki nem kell annyira fejben összerakni a poénokat, hanem csak úgy jön belőle. De Bödőcs az, aki leginkább elő tudja adni azt, amiről beszél. Belőle úgy természetesen áradnak a poénok és egyáltalán nem erőltetettek. Van benne valami más, ami a többiben nem található meg. Ezért gondolom, hogy ő a legjobb.
2014. dec. 11. 16:44
12/16 anonim válasza:
Ááá senkit nem lehet egy lapon említeni Gézabátyánkkal. Senkit. Az a miliő, az a reflex szerű humoros gondolkodása és hogy minden előadása más és más volt. Hiába a 231. Hoféliát adta elő, akkor is szinte az egész új volt és mindig naprakész. Énekelt, táncolt, parodizált és ezer egy arca volt. Nem lesz soha utódja. Vannak tényleg olyan legendák akiket nem kell firtatni. A mai "humoristák" nak titulált gatya gavallérok meg egyáltalán... Nem is mondok semmit. Hofi az Hofi.
13/16 anonim válasza:
DANCSÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ PF... na perszexd nemtudom d ha választani kéne hát ........... ÉN :))))))
14/16 A kérdező kommentje:
12: Igen, éppen ezért írtam, hogy senki nem pótolhatja :)
2014. dec. 11. 18:56
15/16 anonim válasza:
Senki. Minden szempontból egyedi volt.
16/16 anonim válasza:
Az a baj nem tudom , hogy hívják de a comdey centralon futot be, egy szemüveges ügyvéd...na ő tud valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!