Itt ragadtunk az útvesztőben, Mit tehetnénk?
Figyelt kérdés
Emberek már 3 éve ebben a plotty útvesztőben kuksolunk, és az ellátás sem érkezik mióta ez a bökött Thomas itt van! A kapuk sem záródnak már vagy egy hete és a siratók minden nap hozzánk jönnek parti szemüvegekben és egymásba bökdösik a szúró micsodájukat! ELÖTTÜNK!!! Valaki segítsen mert ezt már nem lehet épp ésszel bírni! -Newt (sajnos a vezeték nevemre még mindig nem emlékszem...)2014. dec. 8. 14:17
2/8 anonim válasza:
Aki nem érti a poént az nézze meg az Útvesztő (The maze runner) c. filmet. Nem a poén miatt mert az gyenge, hanem mert a film nagyon jó. :)
3/8 I.B.T. válasza:
Köpjetek egyet, úgy megtudhatjátok, hogy fejjel lefele vagy felfele vagytok. nincs semmi értelme de ebben a kategóriában sincs sok mindennek.
5/8 anonim válasza:
2-es válaszolónak üzenném, hogy nem csak a filmet lehet megnézni. Ha az ember elolvassa a könyvet, már az is egy jó pont. És az kissé emberségesebb dolog. Tudom, hogy filmen megnézni könnyebb, de ha könyvben olvassa el vki, akkor legalább elmondhatja magáról, hogy minimum egy könyvet elolvasott. Ráadásul JÓ könyvet! <3 Maze Runner.
6/8 anonim válasza:
5-esnek:
Bocsánat, úgy tűnik műveletlen vagyok. :D Nem is tudtam, hogy ez egy könyvadaptáció. Amúgy félreértés ne essék, imádok olvasni. Most hogy ezt megtudtam, lehet hogy ezt el is olvasom. Köszönöm, hogy felnyitottad a szememet. :D
8/8 anonim válasza:
Ahhoz képest hogy az útvesztőben vagytok net még van meg számitógép. hívjatok neten keresztül egy taxit vagy irjatok a rendörségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!