Szerinted Gyakorikérdések jó csaj?
Figyelt kérdés
szerintem nagyon jól néz ki, helyes csaj, és nem ismerem közelebbről de szeretnék vele megismerkedni. igazából nem tudom hogy kezdjem..sok kérdést feltettem már neki de olyan kiszámíthatatlanul válaszolgat, olyan mintha több személyisége lenne:D azt sem tudom van-e most barátja. más mit gondol róla?2010. jan. 30. 17:14
2/9 A kérdező kommentje:
pff nagyon nem:D te kevered valakivel
2010. jan. 30. 17:21
3/9 anonim válasza:
agytumora van, úgyhogy már csak néhány hónapja van és meghal/megszűnik, és ami a legfelháborítóbb, hogy több ember is poénkodik rajta pl. a www.gyikszar.info, és a www.fuckyeahgyakorikerdesek.tumblr.com
de nyugodtan ráhajthatsz, csak ha ngayon megkedveled, lehet, hogy fájó lesz néhány hónap múlva az elvesztése
6/9 anonim válasza:
Jó csaj, csak túl sok kérdés motoszkál a fejébe.Ez mág csak hagyján, de sok a hülyeség.Ezért nem kéne....
8/9 anonim válasza:
iwiw alkalmazás.xD
Szerinted Görög salátabár kedves?
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!