Hogy tetszik ez a vidi? Én behaltam rajta xD
Flag ment.
Rohadtul nem vicces, hogy cigányul beszél. Nekik ugyanilyen vicces lehetne az, hogy mi magyarul beszélünk. Ő egy kivételes cigány, és meg kellene becsülnünk, hogy vannak ilyenek. Nagyon nem vicces, hogy el kellett adnia a házát, valamint hogy rengeteg pénzt vesztett a tőzsdén.
16:56,23:44
humorérzék 0
Nem humorérzék! Neked nyomon követnék a cigányok a mindennapjaidat, biztos lenne benne ezer dolog, amiből humort űzhetnének. Kezdve a magyar akcentusoddal. Te talán profi vagy a tőzsdén? Megkérnélek hogy mondj egy céget, ami kint van a magyar tőzsdén, nem tudnál rá válaszolni! Megesik, hogy elszámolja magát!
És az szerinted vicces, hogy a vonat elütötte a kutyát? Ha a te kutyádat ütötték volna el, és a fél ország rajta röhögne, mit szólnál hozzá?
A családnevem megelőzi a kölcsön Ferrarimat. Ebben hol a poén? HA-HA-HA.
Eladó a házam, valaki nem veszi meg?
Majd ha neked is el kell adnod a házad, mert csődbe mész, majd én is "behalok rajta".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!