Fiúk? Egy megtört öreg vándor szavai: Mindig legyetek jó taj parasztok a nőkkel! Kicsit alázzátok is őket amikor csak lehet mert erre kapnak, soha ne engedjétek, hogy kedvességetek felül kerekedjen!
Figyelt kérdés
Ezt soha ne feledjétek! Ég veletek! Hamarosan az adminok lesújtó karmai között elsorvadok de addig is...
Ne feledd!!! NŐ = MOSOGÉP !!
Áldásom reátok!
Áááá már itt vannak.. gieho mfvdmf vf,.f...
2014. nov. 26. 22:10
11/15 anonim válasza:
Viszlát, öreg harcos!
Aki az alázásra vevő, azzal nem kezdek.
12/15 anonim válasza:
Én azt mondom, nem egy olyan tanácsát kellene megfogadni, aki képtelen volt értelmes kapcsolatot kialakítani.
13/15 anonim válasza:
1-es vagyok.
Úgylátszik még sem sorvadsz el az adminok lesújtó karmai között(gyönyörű mondat ez), mert átrakták a Humor kategóriába.
Márpedig a legtöbben komolyan vettük, egyáltalán nem viccként. :(
14/15 A kérdező kommentje:
Óóó csoda történt. De így a humor kategóriában olyan vagyok akár egy szellem akki megragadt élet és halál között:(
2014. nov. 26. 22:26
15/15 anonim válasza:
Kedves kérdező. Még jó hogy megragadtál ott. Mi lenne velünk nélküled?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!