Lányok nektek a hosszú hajú fiú jön be vagy az átlagos rövid tűsís? Hajú
Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 18:56
11/28 anonim válasza:
Mindkettő^^
Ha hosszú hajú pasira gondolok,akkor egy egyenes sötétvörös hajú magas,hófehér bőrű,borostás férfi jut eszembe,ha tüsi hajú akkor mindig vörösesszőke,sötét bőrszínű,kecskeszakállas,és nagy,nem duci hanem olyan nagy mackós^^
A vörös a gyengémXD
Ja és még nevük is van:)De az már tényleg rám tartozikXD
13/28 anonim válasza:
Élek-halok a hosszú hajú pasikért, nálam ez már fétis szerű. :D
Hajh, gyönyörűek voltak a képek, amiket valaki linkelt. :)
14/28 anonim válasza:
Utolsó vagyok, linkelek én is valakit.
Christian Kane:
Ennél hosszabb hajú férfiak is nagyon-nagyon tetszenek, de persze kell, hogy az arca is szép legyen, meg ápolt legyen a haj, különben ott ette meg a fene. :D
Rövid hajjal úgy vagyok, van akinek jól áll, de számomra az a ritkább.
15/28 anonim válasza:
háát nekemis nagyon bejönnek a hosszúhajú fiúk..az ijen oldat frufrus..áhh azoktól behalok(L)...de tényleg csak az a jó akinek jóláll...
16/28 anonim válasza:
17/28 anonim válasza:
Másik nagy szerelmem Marco Hietala! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!