Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha te konkrétan egy piros...

Ha te konkrétan egy piros kakasnyalóka lennél, hagynád, hogy egy teve beléd harapjon? Egyáltalán helyesnek tartod, ha valaki egy nyalókába beleharap -legyen az bármilyen lény-, és nem lassan szopogatja el?

Figyelt kérdés
Ha úgy gondolod, hogy nem úgy bánnak veled a társaid, ahogy szeretnéd, és történetesen egy piros kakasnyalóka vagy, akkor írd meg a problémádat a "levelemvan@citromail.hu" -ra. Ha esetleg Harcos, vagy csak simán terabithiai vagy ne írj, mert azok nem szeretik a nyalókát, így a problémádat nem létezőnek tekintem.
2010. jan. 29. 17:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Én egy piros kakasnyalóka vagyok, és belém haraptak. Mit gondolsz, mivel tudnék védekezni? Tereljen az ügyet jogi irányba? Sőt! Volt egy társam, aki évekig porosodott egy íróasztalon, majd KIDOBTÁK. A pofátlanság felső határa!!!
2010. jan. 29. 17:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Bár konkrétan nem vagyok piros kakasnyalóka, de abból adódóan, hogy szeretem őket, elmondhatom, hogy kifejezett barbár brutalitásra vall, ha valaki beleharap. Tevékről nem tudok nyilatkozni.
2010. jan. 29. 17:36
 3/9 anonim ***** válasza:
A piros kakasnyalókákkal úgy vagyok, hogy szerintem humánusabb ha gyorsan az elején leharapod a fejét, minthogy hosszan elszopogasd és fulladás általi halál végezzen vele... Bár személy szerint nem szoktam beleharapni, talán nagy ritkán.
2010. jan. 29. 17:48
 4/9 anonim ***** válasza:
én nem vagyok elég türelmes a nyalókanyalogatáshoz
2010. jan. 29. 17:52
 5/9 A kérdező kommentje:

Igen. Talán a leghumánusabb, ha az elején a fejét leharapjuk. De csak azt !

Az íróasztalon porosodó, elhanyagolt kakasokról pedig inkább ne is beszéljünk. Az öcsém cukorbeteg, szóval nem szívesen idézem fel, mit élt át az a nyalóka, amit a vásárban kapott. Szegény több mint két hónapot porosodott az asztalon, mire a macska eltüntette valahová.

Az elhanyagolt kakasnyalókákat kötelességünk megmenteni! Azt javaslom, hogy mindenki keresse fel ismerősét, és a kakasok védelme érdekében szó nélkűl kutassa át a lakást, és gyűjtse össze az összes piros kakasnyalókát. Ha végzett, hívja össze a "Kakasnyalókák jogaiért" szervezetet -akik mi vagyunk-, és mint szakértők fogyasszuk el a nyalókákat.

2010. jan. 29. 19:00
 6/9 anonim ***** válasza:
én konkrétan két kakas nyalóka vagyok...és velem remekül bánnak,de a tevéket útálom,pláne ha leharapják a fejem
2010. jan. 29. 21:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem teljeden mindegy. A macskám egy piros kakasnyalóka. Nekem most a a legnagyobb problémám, hogy milyen kölykei születnek a szomszéd micimackós nyalókájától. Hihetetlen.
2010. jan. 29. 22:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Te vagy az utolsó reményem.

Az állatvédők, az EU Központi Kakasvédelmi Bizottsága, a Lábasjószágok Jogainak Ombudsmanja semmit nem tett az érdekemben.

Igen, piros kakasnyalóka vagyok, állandó kakasviadalokra kényszerítve. Ez ugyebár jogilag sem lenne fair eljárás, nem beszélve az egyéb egészségügyi károsodásokról.

Mellesleg piros kakasnyalókás p.öcs-pörkölt készült a legnemesebb szervemből.

Szerinted?!

El tudod képzelni milyen hangokat adok ki hajnalban, ha kukorékolnom kell? Az egész baromfiudvar rajtam röhög, ez a magas hangfekvés gúny tárgyává tesz...

Van még segítség???

2010. jan. 30. 22:59
 9/9 1112 ***** válasza:
éj egy teve vagyok. a múltkor volt egy nyalóka, ami hagyta, hogy beléharapjak; de az nem kakasos volt, hanem kaktuszos. jó volt.
2022. ápr. 5. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!