Arbeit macht frei?
Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 15:05
1/18 anonim válasza:
Szerintem ez annyira nem vicces..
2/18 anonim válasza:
dehogynem vicces. megnézném akkor is ilyen humorosnak találná-e a kérdező ha esetleg valamelyik rokona holokauszt áldozat lenne.
4/18 anonim válasza:
nem kell rögtön kiakadni..
olvassátok el Voltaire Candide-ját,máris más értelmet nyer a mondat:)nem lesz annyira pejoratív..
6/18 anonim válasza:
Mit jelent? Nem vagyok németes.
7/18 anonim válasza:
15:16 vagyok
íme:
"...az élet elviselére egy öreg török ad példát, aki figyelmeztett arra, hogy a tétlenség és a filozofálgatás helyett dolgozni kell, mert a munka távol tartja a három legfőbb bajt: az unalmat, a bűnt és a szegénységet. " Dolgozzunk, ne okoskodjunk" - mondta az öreg török. S a főhősök igy is tesznek, " Műveljük kertjeinket"....
valószínű h.a kérdező nem a Candide miatt tette fel a kérdést,de én erre asszociáltam..nem a holokausztra..velem van a baj!?
8/18 anonim válasza:
szerintem a munka szabaddá tesz? talán de én sem vágom annyira a németet...nem szeretem
9/18 anonim válasza:
Miért, hát nem a munka adott neki nevet?! :))
10/18 anonim válasza:
15:17
"A munka szabaddá tesz" ezt jelenti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!