Csúnya vagyok, mit tegyek?
[[ a kérdés igazából nem ide való, de mivel ahová kiírtam letörölték, reménykedem benne, hogy itt jó helyen lesz! ]]
Szóval, elég rusnya egy némber vagyok, szégyenlem is magam ezért rendesen! Olyan csúnya, nagy és dagadt vagyok, hogy a társaim el is neveztek lódinoszaurusznak. 185+os magassággal karcolom a felhőket, egy Guillotine segítene rajtam. 45-ös lábamra hiába keresnék divatos cipőket, örülök, ha bármilyen fazon rászorul az ősemberlábamra. A testsúlyom kb a 90-et veri, ami kegyetlen dagadt, tovább megyek, rólam nevezték el a tonnát. Tükörbe nézni már régóta nem merek, hiszen tőlem még Bloody Mary is szemvesztve rohan el Mekkába, meg vissza... Kétszer! S ha véletlenül felidéződik előtte a pofázmányom a Mekkába vezető úton, elkábul, mint a kába kő. A vashiányos testemen segítene egy ásó. Ha kicsipkézném vele a pofikám, talán szebb lenne. Valamint ásóval már simán eláshatnám magam. A fejemnek is szüksége lenne egy lapátra, mondjuk arra, amelyikkel Helen jól kupán vágta Meryl Streepet, hogy annak behorpadt a feje. Sokat gondolkoztam, hogy miért nem dobtak le a Taigetoszról, mikor megszülettem! Ja, hogy már akkor is négy kiló negyven dekás voltam, tehát dagadtan fialt le anyám? De Istenem! Miért pont engem kellett elítélni így, hogy szüzen patkoljak el? A tehetségem abban nyílvánul meg, hogy semmiben sem vagyok tehetséges. Ez lehet, hogy jól fog jönni az apácáknál az éjféli misén??? Telejsen tanácstalan vagyok, kérlek segítsetek!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!