ABCD Férfi vagyok. Lehet e normális párkapcsolatom? 30 F
Arról lenne szó, hogy AgyonBaszott Csenevész Darázs vagyok (ABCD) és ezt egy magazinban olvastam ahol személyiség teszteket végzett valaki aki áltudományosan ténykén kezel eseteket.
De tessék, leírom a személyiségemet:
- Szeretem a bablevest
- Szeretem a zoknit a lábamnon
- Szeretem a nem bab levest de a leves babot is néha
- Szeretem a kéket de a kéket nem.
- Szeretem a turmix gépeket és a nagypapám pilóta volt.
- Utálom a kutyákat de szeretem a méhészborzot amit utálok egyébként.
- Utálom hogy száz forintnak 50 a fele
- Utálom hogy a normális szónak nincs is jelentése valójában
- Utálom hogy troll vagyok de mégis kevésbé mint te
- Utálom a csillagokat mert félek hogy rámesnek
- Utálom, hogy nem tudok már milyen baromságot kitalálni
- Utálom, hogy aludni se tudok mielőtt megkérdezed.
- Utálom a karfiolt.
Szerintetek lehet normális párkapcsolatom ?
20:
Többek között - amit leírtál - azért sem lennék nő, mert kalkulálhatnám újra a személyiségemet, ami így is komplikált; erre főleg az "Utálom a karfiolt" rész utal.
A másik dolog pedig, hogy működő nőstény bensőségeket melyek a szaporodásért felelnek, a mai orvos tudomány sajnos nem tud előállítani ezért felesleges is lenne az operáció többi része.
Végül, de közel sem utolsó sorban, a romaAntikus is a szex előtt szerepel a szótárban a romantikushoz hasonló módon, ennek okai sem lehetnek véletlen találgatások eredményei.
Most nézem, újra valaki írt a topicba, amit ez megihletett. Oda is odalinkeltem ezt
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!