Tényleg van olyan ember, aki csúnyán beszélt és punci nőtt a száján?
Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 23:16
11/23 anonim válasza:
wehehe xD igen,valószínűleg onnan jöhet :D
12/23 A kérdező kommentje:
Tapasztalat?
2010. jan. 27. 23:21
13/23 anonim válasza:
Igen, az előbb leírtam hogy nekem punci nőtt oda, de leoperálta az orvos, és nem lett baj belőle, csak kicsit kreténül néz ki ha egy nedvedző vaginával mászkálsz az utcán
15/23 anonim válasza:
"Kinyalom a p*nád te szuka." És tényleg!
16/23 anonim válasza:
Ja őket nevezik "plcsaszájúnak".
Csak nem függőlegesen hanem vízszintesen nő rá illetve a száj alakul átt, kis és nagyajakká. a torkában pedig szűzhártya nő, ezért csak orron keresztül tud lélegezni.
És vénásan tud táplálkozni is.
Mindaddig amíg jön a rézf@szú bagoly és lenyomnak egy mélytorkos szexet, dupla anállal szárazon.
17/23 anonim válasza:
Hát persze,hogy igaz... Szerinted honnan jönne különben a f@szorrú, a p*csfejű és a s*ggarcú kifejezések??
18/23 anonim válasza:
Gyógymód: South park elvonás. :DD
19/23 anonim válasza:
LoL! Én még sose hallottam ezt a kifejezést: f@szorrú
20/23 anonim válasza:
Nem de én örülnék ha a kezemen nőne egy :)
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!