Tegnap láttam egy pockot magam előtt. Akkor én előrelátó vagyok?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem, mert múltkor mögöttem ugatott egy kutya én meg hátranéztem. Szóval most ez kioltja a dolgot, vagy előrelátó vagyok?2014. nov. 9. 18:30
2/8 A kérdező kommentje:
Gondoltam. A múltkor csukott szemmel is hallottam a hangokat.
2014. nov. 9. 18:41
3/8 anonim válasza:
Az jó,akkor feltételezem,hogy hangzavarba is jól látsz
4/8 A kérdező kommentje:
Honnan tudtad? :O Amikor az orvosomnak említettem, ő meredten bámult rám és azt mondta: "Uram, maga nagyon hülye."
Viszont akkor ezek szerint nem én vagyok a mentális ranglétra alján, nemde?
2014. nov. 9. 18:51
5/8 anonim válasza:
A gond akkor van, ha előrenézéskor csak pockokat látsz és/vagy akkor fordulsz csak hátra, ha kutyaugatást hallasz. Az sem túl jó jel, ha pl. úgyis hallasz hangokat, ha befogod a füled, vagy ha a csukott szemmel hallott hangok megszűnnek, mikor kinyitod őket. Ezek nagyon komoly betegségeket jeleznek.
6/8 Wadmalac válasza:
Igen lényeges, hogy tényleg volt-e ott pocok.
7/8 anonim válasza:
Nem,Te elo allat lato nem pedig előreláto vagy!
8/8 A kérdező kommentje:
Why not both?
2014. nov. 11. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!