Létezik a villamosellenőr?
Figyelt kérdés
2014. nov. 9. 09:55
1/10 anonim válasza:
Nem tudom hogy ezen konkrétan mit akarsz érteni, de a fővárosba ott a BKV tartja fenn a villamosokat és BKV ellenőrök végzik a jegy, bérlet ellenőrzéseket.
Azokon a vidéki helyeken ahol van villamos, ott a helyi közlekedési cég a fenntartó küld ki jegy ellenőröket ott nem tudom minek nevezik őket, kb olyan mint az adott Volán társaságnál a jegy ellenőrök, vagy a vonatokon a MÁV ellenőrök, Kalauzok.
2/10 Shai-Hulud válasza:
Én már beszéltem olyannal, aki látta azt, aki hallott róla!
3/10 anonim válasza:
Pár rossz minőségű fotó készült már róla, de még kézzelfogható bizonyíték nem áll rendelkezésünkre.
5/10 anonim válasza:
Valóban létezik és valóban egy természetfeletti lény.
6/10 anonim válasza:
Állítólag sokszor történt a 13-as villamoson, hogy eltűntek az utasok és csak szellentés szag volt a végállomáson, ami 1-2 bérletet sodort ki a villamosból, e szomorú őszi éjszaka. Egyszer kétszer lehetett vérnyomkat és karmolást találni az ablakokon ill. üléseken, de a kabinban csak néma sikoly és egy szörnyű ellenőrzés nyomai árulkodtak róla, hogy megnyílt a másvilág. Egy időben teljesen lezárták a villamost, de most a munkanélküliség miatt a politikusokat nem érdekli, hogy mit hoztak a világra.
7/10 anonim válasza:
Igen, létezik. Egyszer láttam, amint az egyik járművön fényesen világítva járkált az utasok között. Én nem szeretnék kézzelfogható bizonyítékot vele kapcsolatban, mert ha hozzáérnék, bizonyára megrázó élmény lenne :)
8/10 anonim válasza:
Egyébként az ellenőrzés úgy zajlik, hogy hozzáér a karodhoz egy fém pálcával, és ha az nem világít, akkor megbüntet, hiába van jegyed vagy bérleted.
9/10 anonim válasza:
Igen. Ő a villamos ellen őrködik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!