Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan vehetem észre ha egy...

Hogyan vehetem észre ha egy civil vagy politikus gyíkember?

Figyelt kérdés
Aztat olvastam a fészbukomon, hogy ezek a lények emberi húst kell fogyasszanak hogy meg őrizzék az emberi holografikus alakjukat. Tehát ha pixelhibás embert látok akkor az gyíkember!!!! Hogyan védekezhetek ellenűk?

#chemtrail #kisboros1 #herbál cigi #priluki optima
2014. nov. 8. 01:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Sehogy. Ha tényleg ilyen magas pozícióban van egy emberevő gyíkember, akkor nyilván a meggyilkolásodat simán végrahajtja és eltusolja. A maradványaidat feloldják savban, a többit meg megeszik amúgy is. Szóval csak fogadd el és kész.
2014. nov. 8. 01:55
 2/10 Legyenmondjuk Ket válasza:
a hajfestéket nem bírják, és a gombaölő krémeket, herpeszkrémeket.
2014. nov. 8. 08:26
 3/10 anonim ***** válasza:

Vedd megtiszteltetésnek, ha egy ilyen szép és nemes halálban lehet részed, nem mindenkinek adatik ez meg!

Bár neked egész biztosan sikerülni fog, hiszen szeretik a csípős, borsos, erősen fűszerezett ember-husit sütve, párolva, stb. stb.

2014. nov. 8. 08:40
 4/10 homo ludensz ***** válasza:
Messzire kerüld el parlamentet mikor összegyűlnek mert az ajtófélfa egyenességén kívül csak gyíkagyú,gerinc nélküli embert formázó lényeket fogsz ott találni. Eszik a maguk módján lassan fel az országot s annak lakóit hogy azok maradjanak akik:politikusok.
2014. nov. 8. 09:32
 5/10 Spilerke ***** válasza:

Úgy látszik, hogy a népesség az idő során nem egyre bölcsebb lesz, hanem egyre hülyébb, ahogy múlnak az évek egyre, s egyre közelebb vagyunk a hülyék paradicsomához példaként egy kis dokumentumfilm az emberek evolúciós visszalépéséről: [link]

A kérdező az első szülöttek között van, akik az idő folyamán nem előre fogják lendíteni a társadalom és a kulturális fejlődést, hanem teljesen vissza. Körülbelül úgy saccolom, hogy a hülyék paradicsoma kora után még a fára is visszamászunk

2014. nov. 8. 10:42
 6/10 A kérdező kommentje:
De én nagyon félek! Telefonos kamerával a kezemben közlekedem, és ha pixelhibát észlelek valakin tudom hogy egy KÖZÜLŰK!!!!!!!!!!!!! Tudják hogy veszélyt jelentek rájuk nézve, ezért már több sms-t is kaptam a kikapcsolt telefonomra, hogy meg fogják inni a véremet. Állandóan iskolák, óvodák környékén tartózkodom és figyelem a gyerekeket, nehogy elvigyék őket és feláldozzák Templomosok vagy a Jezsuiták. Meg igazából már eléggé megszoktam hogy gyerekeket követek. xD
2014. nov. 9. 01:57
 7/10 homo ludensz ***** válasza:
Azt hiszem te még a gyíkaggyal sem rendelkezel de ez nem probléma mert kiváló nyúltáp lehet belőled.Addig is hegyezd a füled és mozgasd az orrod.
2014. nov. 9. 08:31
 8/10 anonim ***** válasza:

Hibás, téves alapokon nyugvó kérdés!

Politikus nem lehet gyíkember, azok ugyanis a gerincesek közé taroznak!

H apedig civilről van szó, aki nem a köz ártalmára ténykedik, teljesen mindegy.

2014. nov. 9. 12:20
 9/10 Akoca26 ***** válasza:
Ha legközelebb fenyegető sms-t kapsz, írd vissza, hogy "Harapjátok le a faszotokat!"! Ezután tényleg leharapják és elvéreznek, így megmenekültél.
2014. nov. 10. 19:51
 10/10 A kérdező kommentje:
Jó, leharapják, de a gyíkoknak visszanő! Rólam meg senki nem mossa le *szal a számban, hogy "más" vagyok! xD
2014. nov. 11. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!