Gyüssz a kocsmába?
Figyelt kérdés
A pálinka moszt olcó és finom!2014. nov. 5. 20:02
1/11 Jófej:D válasza:
Én megyek! Remélem nem baj hogy én egy intelligens jóképű tanult okos úriember vagyok. Mert azért megyek hogy ezeket a tulajdonságaimat elveszítsem!
[Adáson Kívül]: Rájöttem hogy a vagyok szót azok írják úgy hogy vok akiknek nincs agya, mert azok nem is szeretik leírni azt hogy agy
v AGY ok :D
2/11 Spilerke válasza:
Megyek, de nem vállalok felelősséget a tetteiért, ha netán a kabátodra hánynék. Ha ez dolog megtörténik tud, hogy ez a barátság jele :D
3/11 Spilerke válasza:
Elnézést ,,tetteimért", úgy néz ki, hogy már részeg vagyok a sok kólától ezért írtam el ..))
4/11 Jófej:D válasza:
Na mikor találkozzunk és hol? :D
5/11 anonim válasza:
há húnap kíne valmi idűpunt. mondjuk uraim hítkó jó lesz? lesz zsíroskenyír is finci hagymáva és paprikáva!
6/11 anonim válasza:
Talákozzunk itten e: Sör utca 12, a sakon
gyühetnek míg mások is!
MINDENT ÍN ÁLLOK ME ÍN EGY JÚSZÍVŰ BÍCSÜLETES PÁRÁSZTEMBER VÁGYOK!
7/11 A kérdező kommentje:
jáj hopszá uráim! fehasználóvátás tívedís vágy mi a pálinka tőtént! mindenesetre ín vágyok Pogi
2014. nov. 5. 22:28
8/11 anonim válasza:
űrpálinka vagy kecskefa pálinka van?akkor megyek!
9/11 A kérdező kommentje:
há pesze hogy ván!
2014. nov. 6. 15:01
10/11 anonim válasza:
Mék. Jú mék mí heppi if jú mék mí dránk mí.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!