Milyen hasonló viccek vannak mint pl: Bizd és Ba'zd elmegy vadászni, bizd viszi a puskát, ba'zd meg a kutyát? :D
Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 02:57
1/18 anonim válasza:
XD' Baz'd meg a kutyáááááát looooool
2/18 anonim válasza:
Egy öregasszonynak volt két macskája: Töki és Bugyi. Egyszer a parkban szétszaladt a két macska,Bugyi felmászott egy fára,Töki meg elszaladt valamerre.A néni kiabált utánuk,hivogatta őket,és egy kedves öregúr odament hozzá:
-Segithetek?
-Igen,maga húzza le a Bugyit,én meg megfogom a Tökit.
3/18 anonim válasza:
Lim és Lom mennek a betűk kertjében. Lom elveszlik és Lim keresi. Erre megszólal egy bagoly: "társadalombiztosítás".
4/18 anonim válasza:
Egyszer meg mégegyszer megy a sivatagban. Egyszer elesik. Ki megy tovább?
-Mégegyszer!
Egyszer meg mégegyszer megy a sivatagban. Egyszer elesik...
5/18 anonim válasza:
Három cowboy lovagol a prérin, különböző színű lovakon. Joe aranyon, Jim ezüstön Charles BRONZON!!!
6/18 A kérdező kommentje:
LOL! MIcsoda viccek :P mindenkinek ment a kezecske!
2010. jan. 28. 16:04
7/18 anonim válasza:
Van egy mosómedve reggel nem mos, délben nem mos, este nem mos, akkor mikor mos?
A kémény!
8/18 A kérdező kommentje:
:D:D:D
2010. jan. 31. 16:33
9/18 anonim válasza:
Két medve megy az erdőben az egyik jobbra a másik barna. :P
10/18 anonim válasza:
16:28as lehet hogy én vagyok a hülye de nekem ez nem esett le :/ elmagyyarázná vki? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!