Mért nem sikerűl soha? egyszerűen utálom, hogy a fészbukom kéééééék XP
Figyelt kérdés
utálom a kéééééket ezért a kedvenc színemet a lilát akaarom hejettee.
de hiába festem be a képernyőt, minden más is lila lesz. semmivel nem jön le csak a sósavban bízhatok, de ha lemosom, akkor már megin kééééék XP lesz a fészbukom.
hogy küszöböljem ki a leirtakat
(amugy meg trinát magasfényű zománcfestéket használtam)
mit tegyek, használjak inkább sejemfényűt, vagy más márkájút esetleg színűt?
üdv: szőke csajee
2014. nov. 2. 16:54
1/7 A kérdező kommentje:
az ecset is számit, hogy mekkora, vagy mi a márkája?
2014. nov. 2. 16:57
2/7 anonim válasza:
Hülye vagy....Azt nem úgy kell! Csavarhúzóra kell rákenni a festéket,és azzal kell a monitorba karcolni! Garantált a siker!
Aztán a sósavat nem ajánlom...Az utolsó táplálékodat nehogy erre pazarold! :D
3/7 A kérdező kommentje:
na jó, rendben van. de ugye a trinát zomácfesték jó erre a módszerra
2014. nov. 2. 17:43
4/7 anonim válasza:
Inkább tanulj meg írni és ne lógj többet nyelvtanóráról, vagy ne aludj közben...
5/7 anonim válasza:
Hopsza :s bocsi, nem néztem kategóriát, ezért írtam komoly választ xd
6/7 anonim válasza:
Na de komolyra véve a szót... Jó a csavarhúzó is természetesen, viszont kezdőknek inkább ilyen ajánlott: [link] vagy ami még jobb, ha minden "rojt" végére rászerelsz egy csavarhúzót. garantált a siker
7/7 A kérdező kommentje:
jaaaaaaaaa, ez tejjesen máás!
tééééééééélleeg, köszi, most újrapróbálom, de asztán a drukk se maradjon le :DD
2014. nov. 3. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!