Tudnátok mondani vicces storykat amik megtörténtek veletek?
Egyszer elcsúsztam a tyúxaron!
Ez elég vicces volt?
Én meg egyszer amikor az udvaron álltam és beszédet mondtam (mert tökös voltam) pisilni kellett és lepisiltem az igazgatót. A tökömmel.
Utána el akartam szaladni, de sajnos elcsúsztam a tyúxaron.
És eltörött a tököm.
Általánostól gimnáziumig szeretném megosztani azt a néhány életképet :D.
( ének óra): /Tanárnő/ - Mondjatok reneszánsz alkotókat!
/ valaki/ - Raffaello Santi
/ padtárs elgondolkodó intellektuell látszatát keltően/ - Ferrero Roché :D
Egyszer ál emailcímen küldtem érdekes tartalmú üzeneteket az egyik osztálybeli barátnőmnek, egy osztálytárs fiú nevét használva :D ( pl. Uborka arcú, micsoda fejű rózsaszál, melltartó fej..stb), pont infó órán ezeket megmutatta a Tanárnőnek, erre az oda hívta a fiút:
T: - Kisfiam micsoda dolgokat írsz egy kiskánynak?! Hogy írhatsz ilyen erkölcsű dolgokat szegény Annának? Micsoda dolog ez?! Stb.. ( de ilyen sipító hangja volt a néninek, ha valaki leesett a székről , lecsapta a szemüvegét és : Na jó kisfiam/kislányom egyes! :'D)
Fiú: Mii?! De..de nem én voltaam! De nem is ez az email címem, nem én voltaaaam!
T: Na jó kisfiam egyes!
Hát nem tudtam, hogy ez lesz belőle..szegény xD
Technika órán sütit készítettünk és az egyik fiú pénzéből kiment a barátnőm pudingért, nem sokkal utána visszajött egy db kicsi danon pudinggal és vett magának a maradék pénzből 3 nyalókát..:DD hát igen, nem írom le a párbeszédet de a Tanárnő is szakadt a nevetéstől :'DD..ugrott a sütink :D
Az egyik fiú tech.órán feltérdelt a székre és a mellbimbóját kezdte dörzsölgetni két szelet kiwivel kéjes arccal, erre a tanárnéni:
- Mi a frászt csinál S. úr a gyümölcsökkel?! Na jó kisfiam egyes!
Erre leesett az ijedségtől a székről és akkor mondta hogy egyes..:DD
Volt a tesi teremben egy kis kondi terem szerűség és az egyik fura szerkrzezetre ráfeküdt az egyik fiú, ezt fejjel lefelé is lehetett pörgetni, odaerősítették néhányan és megpörgették majd lekapcsolták a villanyt és rázárták az ajtót..valami inkvizítoros játékot üztek :DD A többiek meg a micsodájukhoz tették a puha hosszú kiegészítőket és úgy kardoztak meg püfölték egymás fejét :D
Gimis matekórák, mikor a fiúk a pad alatt telefonoztak, a tanárnéni pedig egy 50 körüli nő volt:
- Fogd meg és vedd elő! Látni akarom vedd elő!
Kicsit se volt kétértelmű :DD
Hittan óra a szabadban:
Az egyik lány azt hitte hogy tetszik a tanár úrnak és elkezdett futni előlle, a paddal szembeni széles fát körbe kezdte futni a tanár meg követte, ugyan úgy megkerülte ő is a fáát XD..később egy pogi volt a lány kezében:
Tanár úr: Andrea, ne dugdossa! Kapja be és írjon!
:'DDD...jaj könnyesre röhögtük magunkat a lelkész meg nem nagyon értette..:D
Volt egy csaj akit nos valamiért didinek szólítottak a fiúk, hittan órán se hagyták abba, mindig a mellesleg szót hangsúlyozták
- Didi didi didinátor, banános Zsanett :'DD
Tanár: - Didi, elég volt a didiből
Lány:- De, aj, Tanár úr!! Tessék mar rájuk szolni!
:DD..hat voltak pillanatok :'D
Egy uccsó:
Játék közben szóba került, de nem tom hogy:
Tanár úr: Bár nekem is van ám hurkám
Fiúk meg mi is sírtunk a röhöéstől
Fiú1:- Ó Tanár úr, nekem pedig paprikás kolbászom van
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!