Szerintetek lehetek Betmen?
Figyelt kérdés
Miután egyre többen írták,hogy másnak képzelik magukat rájöttem,hogy miközben egész életemben kinevettem a betmeneket,valójában én is késztetést érzek néha latexcuccban beugrani a betmobilba mikor látom éjjel az égre vetített betmen-jelet.Továbbá sok fura ember szokott keresztbe tenni nekem,mint például a lila ruhás,savval kimart arcú postás,vagy a szomszéd,aki folyamatosan valami hűtőféleségben jár,és nyáron mindig le akarja fagyasztani a környéket.2010. jan. 24. 22:58
1/21 anonim válasza:
igeeen:D mentsd meg a világot xD
2/21 anonim válasza:
XDXDXDXD háháháháhháhááh én már kiomolyan meghaltam XDXDXDXD
vérmalac vagyok
4/21 anonim válasza:
max. Batman....
de szerintem azt kérdezd meg inkább, h lehetsz-e mentálisan retardált!
XD
5/21 anonim válasza:
Én meg Kiszel Tünde vok, a sztárriporter. Szeretnék Önnel is majd riportot készíteni, Mr. Batman. Meg a szomszéd hűtővel is.
6/21 anonim válasza:
bazz a hűtővel is XXDXDXDXD
ez kész XDXDXD
7/21 anonim válasza:
Van csajod Betmen?
Hány éves vagy Betmen 40 vagy 70?
10/21 A kérdező kommentje:
Ezt a Batmanezést kikérem magamnak!Nem vagyok rasszista,de azért mégse nézzenek Batmannek.Én egy tisztességes nemzeti érzelmű BETMEN vagyok!!!
2010. jan. 24. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!