Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miért jársz fel ide? Csak...

Miért jársz fel ide? Csak hogy megtudd hogy a vaniliás pudingtól lehetsz-e terhes, vagy normális kérdéseid is vannak?

Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 11:12
 1/5 anonim ***** válasza:
nem az eprestől lehet teherbe esni? :-o
2010. jan. 24. 11:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Két rendőr bemegy a mekibe, egyik odaáll a pulthoz:

- Hello, két kis séket kérnék!

- Még valamit adhatok?

Mire a másik megszólal:

- Egy kis astalt is, legyen szíves...

2010. jan. 24. 11:27
 3/5 A kérdező kommentje:
jó vicc. :D sz arom le hogy offolsz én is azt szoktam. :D csak gondoltam megkérdem van e itt más is aki ilyen :D
2010. jan. 24. 11:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem van sok értelmes kérdésem, meg sok értelmetlen is... válaszból ugyanez... :D De mind a 4-ből jó sok van :D Sokat járok ide.
2010. jan. 24. 11:35
 5/5 anonim ***** válasza:

olyan tipikus buta kérdést nem tettem még fel, sőt először próbálok google-ön keresgélni, ne kelljen feleslegesen írogatnom, ha van valami kézenfekvő válasz.

azért vannak itt értelmes és hasznos kérdések... csak sajnos azokból van egyre kevesebb... ha nevetni vagy szörnyülködni akarok, elég csak pár kérdésbe beleolvasni a szerelem&szex rovatból, nem gyenge, ami ott megy! mellesleg én is utálom ha szétoffolják a kérdésemet :D

- a vicces

2010. jan. 24. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!