Mit szólnál ha Morvai Krisztina (jobbik) megmutatná bájait egy férfimagazinban?
Úgy értem megvennéd???
Most a kampányolás közepette, szerintem ez egy igazi kampánybotrány lenne!!!!!!!
NEm???
cím az újságban:
MORVAI KRISZTINA A TESTÉVEL KAMPÁNYOL!
XD
(nekem tetszik, jó nő, bár nálam kicsit idősebb)
Hánynék...
Félreértés ne essék, nem Morvai bájaival van problémám, (fotóztak már nála sokkal kevésbé vonzó "szépségeket" is) hanem azokkal az üresfejű libákkal, akik levetkőznek egy férfimagazinban. Az én szememben ez is prostitúció.
Ha a Jobbiknak feltett szándéka szembe köpni a saját konzervatív nézeteit, akkor hajrá! Legközelebb talán még a Fókuszba is bekerülne Morvai, miközben mellplasztikára indul...
Utóirat: Fidesz-szimpatizáns vagyok.
Morvai nem egy Liptai Claudia. Ki nem néznék belőle ilyet, de neked, kedves kérdező, ahogy elnézem, igencsak élénk lehet a fantáziád :)
"Nálad kicsit idősebb", tehát, ha jól sejtem, valahol tizenöt és a halál között lehetsz, de legfeljebb tizenhét.
Ez nem fog megtörténni.
Emberek, Egy három diplomával rendelkező jogászról beszélünk!
Már meglátom az aszimmetrikus fejét és rosszul vagyok. El sem akarom képzelni, mi van a magyar mente alatt...
Nem venném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!