Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha a vajas kenyér mindig a...

Bézbózütő1000 kérdése:

Ha a vajas kenyér mindig a megkent oldalára esik, a macska pedig a talpára, akkor mi történik, ha a macska hátára vajas kenyeret kötözünk és ledobjuk a tetőről?

Figyelt kérdés

2014. okt. 6. 18:28
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
[link] van még kérdés? :D
2014. nov. 19. 20:50
 12/15 anonim válasza:
a macska a talpára esik, a vajas kenyér pedig nem esik le, mert a macska hátára van kötözve
2015. jún. 24. 01:42
 13/15 anonim válasza:
Szerintem te feltaláltad az örökmozgót .......
2016. szept. 19. 06:58
 14/15 anonim ***** válasza:

A vajas kenyér mindig a vajas felével lefelé ér földet

Mik az esélyek?Ha leejted a vajas kenyeret,tuti ,hogy a vajas felére esik.Placcs!A macskák annak köszönhetik kilemc életüket,hogy gyakrabban esnek talpra,mint nem.Habár általában így történnek a dolgok , a másil lehetőség is bekövetkezhet,de egyik sem biztos .

Ha a konyhaasztal kétszer magasabb lenne ,a vajas kenyereünk 95% eséllyel esne vajas felével felfelé,mivel útközben lenne ideje megfordulni.

A vaj tömegének semmi köze a végkimenetelhez. A kenyér felszívja a vajat ,amel, csupán az össztömeg 10%-át teszi ki.

A vajas kenyér a kenyér mérete és a konyha asztal magassága miatt esik a vajas felével lefelé. Nincs ideje megfordulni esés közben. A macskafélék rendkívüli hajlékonybgerincüknek köszönhetően már a levegőben korrigálni tudják helyzetüket. Egyik esett sem csoda csupán nagyobb a valószínűsége hogy megtörténik mint hogy nem.

2018. dec. 27. 14:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha a vajas kenyeret a macska hátára kötözöd, akkor az oldalára fog esni.

Ha a vajas kenyeret a vajas oldalával a macska talpához rögzíted, akkor a vajas kenyér másik oldala visszatartja a Földtől a macskát, illetve a macska háta ugyanígy visszatartja a vajaskenyeret. Ezáltal a két objektumból összeépített logikai rendszer örökké lebegni fog.

Ha egy tengelyre két macskát és két vajaskenyeret erősítesz kereszt alakban, úgy hogy a kenyér vajas oldala szembe legyen a macska talpával, akkor egy szaknyelven "Gravity Wheel"-nek nevezett örökmozgó fog kialakulni.

Én ezt a feljebbit kipróbáltam, működött... úgy értem, még most is működik! Azóta nem a felsővezetékről kell lopnom az áramot...

2019. jún. 21. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!