Ha a vajas kenyér mindig a megkent oldalára esik, a macska pedig a talpára, akkor mi történik, ha a macska hátára vajas kenyeret kötözünk és ledobjuk a tetőről?
A vajas kenyér mindig a vajas felével lefelé ér földet
Mik az esélyek?Ha leejted a vajas kenyeret,tuti ,hogy a vajas felére esik.Placcs!A macskák annak köszönhetik kilemc életüket,hogy gyakrabban esnek talpra,mint nem.Habár általában így történnek a dolgok , a másil lehetőség is bekövetkezhet,de egyik sem biztos .
Ha a konyhaasztal kétszer magasabb lenne ,a vajas kenyereünk 95% eséllyel esne vajas felével felfelé,mivel útközben lenne ideje megfordulni.
A vaj tömegének semmi köze a végkimenetelhez. A kenyér felszívja a vajat ,amel, csupán az össztömeg 10%-át teszi ki.
A vajas kenyér a kenyér mérete és a konyha asztal magassága miatt esik a vajas felével lefelé. Nincs ideje megfordulni esés közben. A macskafélék rendkívüli hajlékonybgerincüknek köszönhetően már a levegőben korrigálni tudják helyzetüket. Egyik esett sem csoda csupán nagyobb a valószínűsége hogy megtörténik mint hogy nem.
Ha a vajas kenyeret a macska hátára kötözöd, akkor az oldalára fog esni.
Ha a vajas kenyeret a vajas oldalával a macska talpához rögzíted, akkor a vajas kenyér másik oldala visszatartja a Földtől a macskát, illetve a macska háta ugyanígy visszatartja a vajaskenyeret. Ezáltal a két objektumból összeépített logikai rendszer örökké lebegni fog.
Ha egy tengelyre két macskát és két vajaskenyeret erősítesz kereszt alakban, úgy hogy a kenyér vajas oldala szembe legyen a macska talpával, akkor egy szaknyelven "Gravity Wheel"-nek nevezett örökmozgó fog kialakulni.
Én ezt a feljebbit kipróbáltam, működött... úgy értem, még most is működik! Azóta nem a felsővezetékről kell lopnom az áramot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!