Őrületesen jó viccekre volna szükségem, amik azonban nem lehetnek obszcének, ezzel erősen leszűkítve a kört. Ötletek?
Kérlek titeket,hogy linkek helyett konkrét vicceket írjatok.
Előre is köszönöm!
Két ovis beszélget:
- Én egy elektromos kisvasutat fogok kérni a Jézuskától, és te?
- Én egy tampont.
- Az mi?
- Nem tudom, csak azt, hogy lehet vele síelni, úszni, lovagolni, bungee jumpingolni...
Két ovis beszélget
-Képzeld, tegnap találtam egy kotont a radiátoron!
-Te, mi az a radiátor?
Három férfi ül meztelenül a szaunában. Egyszer csak egy pittyegő hangot hallanak. Az első megnyom egy pontot az alkarján, mire a pittyegő
hang elhallgat. A többiek kérdően néznek rá.
- Csak a személyhívóm volt - mondja. - Mikrochip van a bőröm alá beültetve.
Néhány perccel később telefoncsöngést hallanak. A második férfi a füléhez emeli a tenyerét. Miután végzett a beszélgetéssel, megmagyarázza a dolgot:
- Ez az én mobiltelefonom. Speciális mikrochip van a kézfejemben.
A harmadik férfi, bár nem rendelkezik semmilyen csúcstechnológiával, úgy érzi, neki is fel kell mutatnia valamit. Ezért kimegy a szaunából, át a vécébe. Mikor visszatér, egy darab vécépapír lóg ki a hátsó fertályából. A többiek csodálkozására felvilágosítja őket:
- Na, mi van?! Kaptam egy faxot.
Kovács úr színházba megy a feleségével. A bejárattal szemben két tábla van, nyíllal. Az egyik tábla felfelé mutat és a szöveg: felső ruhatár, a másik lefelé mutat, ahol a szöveg: alsó ruhatár.
Kovács úr halkan odaszól a feleségéhez:
- Látod, asszony, de jó, hogy tiszta gatyát vettem!
Két végvári vitéz beszélget
vitéz 1 : Nem megy az baszás
vitéz 2 : Próbáld ki az nyalást
vitéz 1 : Az segít?
vitéz 2 : Nem, az punczit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!