Szeretnék elutazni Piréziába. Ott angolul értenek az emberek?
Pirézia a pireneusokon innen és túl található. Google a barátod wikipédia a barátnőd. Unciklopédia wikipedia testvére úgyhogy vele is jóba vagy, de google segít megtalálni a neked kellő oldalakat.
Kedves utolsó kettő idióta:
Hogyha unjátok, akkor ne olvassátok. És még rengeteg kérdés van a pirézekkel kapcsolatban, úgyhogy szokjatok mostmár hozzá. Jogom van itt kérdést feltenni.
Mi a bajod az unciklopédiával? Az teljesen jól.megválaszolja a kérdéseid!
Vigyázz magadra, nehogy úgy járj mint a muhahások. Őket már utolérte a végzet.
Igen, a Piréziában terjedő járvány tünetei:
- Sértegetés
- A piréz szuverenitás kiemelése nem egyszer, tehát benne van a kényszer, hogy leírja: Pirézia, pirézek, stb.
- Pirézia, pirézek, piréz függetlenség - ezt csak úgy leírtam
- Pirézia, Pirézek, piréz szuverenitás - ezt csak úgy leírtam, mert annyira vágyok rá, hogy leírtam
- szeret felsorolásokat írni és azokat vonalakkal jelöli
- Vasárnap 15 és 16 óra között ír a legtöbbet.
- Imádja leírni a p, i, r, é, z betűket.
- P
- I
- R
- É
- Z
- Pirézia
- pirézek
- Piréz függetlenség
- Az utolsó nyolcat csak úgy leírtam, mert annyira szerettem volna
- alig kap levegőt
- egy másodpercre Pirézia fővárosában találja magát meztelenül, aztán egyszer csak visszakerül a székbe, ahol eddig ült.
- Piréz (hoppá, láttam a piréz parlamentet belülről és szerintem nem volt rajtam ruha, de mostmár visszakerültem), pirézia, pirézek - ezt csak úgy leírtam
- tagadja, hogy beteg lennék.
Szerintem (hoppá, most meg férfiak és nők nevettek rajtam és pirézül mondtak sértő vicceket, lehet hogy meztelen voltam) nem kaptam el a betegséget, ez biztos.
BIZTOS, HOGY NEM VAGYOK BETEG, PIRÉZIA, PIRÉZ, PIRÉZ SZUVERENITÁS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!