KÖTEKEDEL!?
Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 18:05
21/30 martinka000 válasza:
eredetileg ha a helyesirásod nézem akkor 10. de ha rendes vagyok akkor 10 és fél...
22/30 A kérdező kommentje:
elmondanám neked hogy direkt írtam így.
2010. jan. 20. 19:56
23/30 anonim válasza:
Gülülülülülülülü. =D
Ideges a babaaa. xD
24/30 martinka000 válasza:
figyeld...ha paraszt lennék sem irnám direkt így...:D a válaszokat is direkt ugy irod?..arra meg hogy tényleg 10vagy-e arra nem irtál szoval...sztem még nézd a Tom és Jerry-t ha még megy valamelyik csatornán...és Mond anyukádnak vegyen neked magyar billentyűzetet.
25/30 anonim válasza:
*írnám
*írod
*úgy
*szóval
*mondd
A mondatokat nagybetűvel kezdjük.
Ha már a helyesírást erőlteted...=D
26/30 martinka000 válasza:
Figyelj, magyar szleng. Egyébként azt hogy írnám, azt alapból ugy kell írni, mert azt hogy irném, az hogy hangzik?...Tudod magyar értelmező kéziszótár, nem baj:DMajd megmutatom egyszer közelebbről is!:D
27/30 anonim válasza:
KÖTEKEDEL!? én úgy ismerem hogy kötekedsz?te télleg nem vagy magyar :)
30/30 anonim válasza:
sztem 17-24 év körüli lehetsz.
vazzee
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!