Fiú nevet adhatok kislányomnak?
Figyelt kérdés
Noel vagy Péterre gondoltam.
Párom rám bízta.
Miért fiú név?? Szerintem nincs kikötés. Tetszenek ezek a nevek.
Párom a Polli "lánynevet" Szeretné adni, én nem. Anyakönyveztethetem Noelként? Ill. Noel Péterként?
2014. szept. 3. 16:48
21/60 anonim válasza:
Szegény gyereknek szar lesz az iskolás élete.
22/60 anonim válasza:
Legszebb mikor kérdez valamit, segítenek valós adatokkal, alá is támasztják, de ragaszkodik a fiktív hülyeségéhez...
MINEK KÉRDEZED HA JOBBAN TUDOD?
marha.
24/60 anonim válasza:
Maydy4 ez jó! Igen jol hangzik! :D
Kérdező! Kajak ennyire ráérsz? :) Menj meloz me nem lesz zséd netre ;)
25/60 anonim válasza:
Hoppá! Már beírtam volna én is egy komoly választ, de most látom, hogy ez a Humor rovat. :-)
26/60 anonim válasza:
Pont ezt akartam írni, hogy sokan nem nézik meg a kategóriát :)
27/60 anonim válasza:
Eredetileg a "Gyermekvállalás" kategóriában volt a kérdés.
28/60 anonim válasza:
Akkor viszont felelek komolyan mégis:
Péter helyett lehet Petra, Alexander helyett Alexandra. Noelnek nincs női változata.
Családban meg hívhatod a lányodat Töpörtyűs pogácsának is.
29/60 anonim válasza:
Szegény gyerek vajon mire számíthat, ha nemcsak a sulitársai fogják orrba-szájba cikizni, de még a szülei is idióták..
30/60 anonim válasza:
Ti nem vagytok normálisak!!! Egy lánynak fiúnevet adni??!!
Te igazi gyerekkínzó vagy!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!