Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ki tenyészt porcicákat?

Ki tenyészt porcicákat?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem mert szeretnék venni porcicusokat, NEM szaporítótól hanem tenyésztőtől 100.000 ft alatt.

Már van 2 Béla és Dezső ha lehet most lányt szeretnék.

Siessetek!

Köszi!

#Cincincincicn #Fohagymásbejgliskecskesajtosbarackosszilváalekvárostúrósmeggyleves
2014. szept. 2. 19:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én tenyésztő vagyok, a porcicáim törzskönyvezettek, féregtelenítettek (azaz molylepketelenítettek).

A saját kedvtelésemre nevelgetem őket, még sosem adtam el egyet sem, de ha ez most megtörténik, csak 8 hetes kor után vihetők el, és csak olyan helyre adom, ahol jól bánnak velük.

Igényeik: ritkán legyen takarítva, sok ruhaszöszt kapjanak, lehetőleg ne legyenek huzatban, ne rugdossák őket, legyen búvóhelyük, és ne érje őket víz.

Egy gond van velük, hogy nagyon kövérek, nem nyávognak, és nem fognak poregeret.

2014. szept. 2. 19:38
 2/11 Wadmalac ***** válasza:
Ágyam alatt található a legnagyobb európai populáció, tutira vannak közte fajtiszták is. Az egész bagázst megkapod 100ezerért, aztán szelektálhatsz magadnak.
2014. szept. 3. 13:32
 3/11 Wadmalac ***** válasza:
...amúgy a keresőszavakért járna egy szívlapátos tarkócsattintás. :D
2014. szept. 3. 13:47
 4/11 Spilerke ***** válasza:
A molylepke tenyészti őket jutányos áron persze ezekről tudni illik, hogy nem éppen a tisztaság hívei. :D
2014. szept. 3. 16:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem van egy egész porcica farmom.
2014. szept. 3. 17:41
 6/11 anonim ***** válasza:
2014. szept. 3. 17:43
 7/11 A kérdező kommentje:

1.-nek: Mikor lesznek új kicsik? Mennyiért adod őket?

Utolsónak: Nem, az nem én voltam. :D (Komolyan.) ;)

2014. szept. 4. 16:59
 8/11 anonim ***** válasza:

Egy fajtiszta lány porcicát 50 egér Ft-ért adok. Új alom már van, de nem tudok róluk képet küldeni, mert olyan elevenek, hogy csak elmosódott fotókat tudtam róluk készíteni.

Leveledben kérdezted, hogy chip? Nem csipognak sajnos. Se miáú, se nyihaha, se döm-dö-döm, de még csak azt sem mondják, hogy '1 porcica, 2 porcica, 100 porcica, haj, megfogta az icipici poregeret', szóval teljesen némák :(

2014. szept. 5. 11:16
 9/11 anonim válasza:
Vennék olyanokat mint Te, és eladnék nekik rendszeresen mindenfélét 100e ft körüli áron. Szerinted hol róbálkozzak?
2014. szept. 6. 20:40
 10/11 A kérdező kommentje:

Kedves utólsó!

Sajnos nem tudok segíteni!? :( Kedves utolsóelőtti! Sajnálom hogy nem csipognak,de mikor lehet elhozni a kisporcicusokat!?

2014. szept. 7. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!