Ki tenyészt porcicákat?
Azért kérdezem mert szeretnék venni porcicusokat, NEM szaporítótól hanem tenyésztőtől 100.000 ft alatt.
Már van 2 Béla és Dezső ha lehet most lányt szeretnék.
Siessetek!
Köszi!
Én tenyésztő vagyok, a porcicáim törzskönyvezettek, féregtelenítettek (azaz molylepketelenítettek).
A saját kedvtelésemre nevelgetem őket, még sosem adtam el egyet sem, de ha ez most megtörténik, csak 8 hetes kor után vihetők el, és csak olyan helyre adom, ahol jól bánnak velük.
Igényeik: ritkán legyen takarítva, sok ruhaszöszt kapjanak, lehetőleg ne legyenek huzatban, ne rugdossák őket, legyen búvóhelyük, és ne érje őket víz.
Egy gond van velük, hogy nagyon kövérek, nem nyávognak, és nem fognak poregeret.
1.-nek: Mikor lesznek új kicsik? Mennyiért adod őket?
Utolsónak: Nem, az nem én voltam. :D (Komolyan.) ;)
Egy fajtiszta lány porcicát 50 egér Ft-ért adok. Új alom már van, de nem tudok róluk képet küldeni, mert olyan elevenek, hogy csak elmosódott fotókat tudtam róluk készíteni.
Leveledben kérdezted, hogy chip? Nem csipognak sajnos. Se miáú, se nyihaha, se döm-dö-döm, de még csak azt sem mondják, hogy '1 porcica, 2 porcica, 100 porcica, haj, megfogta az icipici poregeret', szóval teljesen némák :(
Kedves utólsó!
Sajnos nem tudok segíteni!? :( Kedves utolsóelőtti! Sajnálom hogy nem csipognak,de mikor lehet elhozni a kisporcicusokat!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!