Mit tegyek elvesztettem a fejem? Ti láttátok valahol?
Olyan valaki vette meg, akinek szintén nem volt fej a nyakán. A párjával volt, ő segített neki a tájékozódásban, lévén, hogy eddig nem látott. Nagyon megörült neki, fel is illesztette rögtön, és meglepően jól állt neki – a test kb. egy 20 év körüli fiúé lehetett.
Az eset egyébként a Bosnyák téri piacon történt.
Szerintem bele kell nyugodnod, hogy a sajátodat már nem fogod tudni visszaszerezni. Föl kellene adni egy hirdetést, hogy fejet keresel, hátha valaki már unja a fejjel való létet, és meg akar tőle szabadulni. Ha ilyet találsz, lehet, hogy olcsón megszámítja. Ha viszont valaki nehezen válik meg tőle, azzal nem lesz könnyű dolgod, és biztos megkéri az árát, ha esetleg mégis rá tudod beszélni.
Szerintem sikerülni fog. Majdnem mondtam, hogy: ’Fel a fejjel’, de inkább csak sok szerencsét kívánok.
Azért majd én is nyitott szemmel járok, hátha rábukkanok egyre – ha így lesz, majd megkereslek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!