Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit tegyek elvesztettem a...

Mit tegyek elvesztettem a fejem? Ti láttátok valahol?

Figyelt kérdés

2014. aug. 31. 19:12
 1/9 anonim ***** válasza:
A piacon láttam egy fura káposztafejet, aminek haja volt, furcsálltam is egy kicsit…
2014. aug. 31. 19:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Azt nem láttad, hogy ki vette meg? Nagyon rossz fej nélkül. :(
2014. szept. 1. 19:58
 3/9 anonim ***** válasza:

Olyan valaki vette meg, akinek szintén nem volt fej a nyakán. A párjával volt, ő segített neki a tájékozódásban, lévén, hogy eddig nem látott. Nagyon megörült neki, fel is illesztette rögtön, és meglepően jól állt neki – a test kb. egy 20 év körüli fiúé lehetett.

Az eset egyébként a Bosnyák téri piacon történt.

2014. szept. 1. 20:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor most mi lesz velem?
2014. szept. 1. 20:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem bele kell nyugodnod, hogy a sajátodat már nem fogod tudni visszaszerezni. Föl kellene adni egy hirdetést, hogy fejet keresel, hátha valaki már unja a fejjel való létet, és meg akar tőle szabadulni. Ha ilyet találsz, lehet, hogy olcsón megszámítja. Ha viszont valaki nehezen válik meg tőle, azzal nem lesz könnyű dolgod, és biztos megkéri az árát, ha esetleg mégis rá tudod beszélni.

Szerintem sikerülni fog. Majdnem mondtam, hogy: ’Fel a fejjel’, de inkább csak sok szerencsét kívánok.

Azért majd én is nyitott szemmel járok, hátha rábukkanok egyre – ha így lesz, majd megkereslek.

2014. szept. 1. 20:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Jaj, bocsáss meg, tapintatlan voltam. Szóval majd nyitott szemmel járok.
2014. szept. 1. 20:46
 7/9 A kérdező kommentje:
Nincsen valamelyikőtöknek egy felesleges fejre?
2014. szept. 1. 20:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Figyelj, szerintem ezen az oldalon rendelhetsz magadnak új fejet ( a házhoz-szállítás után ha megkéred, a nyakadra teszik a fejed ) : www.elvesztettemafejem.hu/ujfejrendelese
2014. szept. 2. 15:14
 9/9 Spilerke ***** válasza:
Igen én láttam egy csöves gurigázott vele az egyik aluljáróban, ha jól láttam éppen a szádba pisizet. :D
2014. szept. 3. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!