Mi a különbség és a krokodil között? Az, hogy hosszabb, mint a zöld. -Na ezt valaki magyarázza már meg! :'D
Figyelt kérdés
2014. aug. 30. 22:47
1/11 anonim válasza:
sok közülük olyan hosszú, hogy ott már nem zöld, de ha rövidebb lenne, mint zöld, akkor egész hosszában zöld lenne, sőt, még ott is, ami már nem is krokodil...
3/11 anonim válasza:
4/11 anonim válasza:
Az úgy van, hogy ami zöld, az nem mindig krokodil, ami pedig hosszú, az nem mindig zöld.
5/11 anonim válasza:
Természettudósok bebizonyították, hogy vannak olyan zöld krokodilok, amelyek már nem élnek.
6/11 A kérdező kommentje:
Gyerekek.Ez egy vicc lenne,ami nem esett le nekem.Kerlek magyarazza el valaki ne hosszu,zold,kihalt,krokodilokrol beszeljetek :'DDD
2014. aug. 31. 14:18
7/11 anonim válasza:
Szerintem pontatlan szöveget találtál. Én rákerestem, és két - aránylag értelmes - variációra bukkantam.
- Mi a különbség a krokodil között?
- Hogy hosszabb, mint amilyen zöld.
És miért? Mert hosszában teljes egészében hosszú, de csak a háta zöld.
---
- Mi a különbség a krokodil között?
- Hogy zöldebb, mint hosszú.
És miért? Mert hosszában is zöld, keresztben is zöld, de csak hosszában hosszú.
8/11 A kérdező kommentje:
VEGRE!Ertem!Koszonom!Megy azert mindenkinek a zold pacsi :D
2014. aug. 31. 22:26
9/11 Tarcza Zsolt válasza:
Szívtál valaha egyszer krokodilt? A zöld az még egészséges, de a krokodil az nagyon rossz. Az egy Oroszországban gyártott szpice (műkanabisz)
10/11 anonim válasza:
Mi a különbség a krokodil? Inkább hosdzabb, mint zöldebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!