Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan lehetne kezelni Boci...

Hogyan lehetne kezelni Boci megfázását? Nagyon makacs

Figyelt kérdés
szóval engem is utolért a balszerencse. Boci....az én kis Bocikám megfázott. az utóbbi időben nagyon sokat csavargott ebben a hideg időben és biztos hogy ez tett be neki mert most félpercenként fújja az orrát köhög, minden baja van és nem látja be hogy az ő hibája...varrtam neki nadrágot de nem akarja fölvenni mert neki az nem jó, ő nem égeti magát benne a többiek előtt azt mondja pedig nem rossz kis nadrág. és még így betegen is menni akar bulizni! nagyon makacs bocika nem tudok neki parancsolni mert fogja magát aztán megy, hiába kéne ágyba fektetni. elhiszem hogy kamaszkorban van de hogy ennyire irányathatatlan legyen sosem hittem volna. lehet valahogy gyorsan kezelni a megfázását hogyha elmenne mégis bulizni nehogy nagyobb baj legyen belőle?
2010. jan. 16. 11:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Ejnye, hogy itt éled ki szellemi szabadgyökeidet.

Majdnem nevettem, de aztán rájöttem ,hogy ez nem vicc, hanem inkább gyógyítsd meg a bornyút.

2010. jan. 16. 11:39
 2/6 anonim ***** válasza:
nem bornyú hanem borjú
2010. jan. 16. 14:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nem kezelném, hanem elcserélném a Milka-tehénre, bár Ő is fázik, mert lila, de az orrát még nem láttam csöpögni:))
2010. jan. 16. 16:19
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
azér lila mer szoritja a kolomp a nyakát
2010. jún. 25. 23:42
 5/6 Funktasztikus ***** válasza:
áhh szal a boci az a feleséged:D
2010. jún. 26. 12:05
 6/6 A kérdező kommentje:
nem, Ő a lányom
2010. jún. 26. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!