Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Kinek volt olyan élménye,...

Kinek volt olyan élménye, hogy külföldön jár és valakire mondott valamit magyarul és kiderült hogy ő is az? Vagy fordítva?

Figyelt kérdés

2014. aug. 23. 21:52
 1/4 anonim válasza:
100%

Velünk az történt, hogy Olaszországban sétáltunk az utcán barátnőmmel, hülyeségekről beszélgettünk meg vihogtunk, barátnőm felkiáltott, hogy "Tök jó, hogy senki se érti, miről beszélünk!" Erre az előttünk haladó fázon hátraszólt, hogy "Hát én értem, de ne zavartassátok magatokat" :D

Másik: Anyukám nem tud idegen nyelveken, de étterembe ment velem és a húgommal Horvátországban. Álltunk az ártábla előtt bent az étteremben, néztük hogy mi-mi lehet, de nem értettük (én még kicsi voltam, hogy segítsek neki), erre anyum elkáromkodja magát jó hangosan, hogy ebből semmit se ért, erre odajött a tulaj és tört magyarsággal megkérdezte hogy mit szeretnénk rendelni és elmondta, hogy mi-micsoda :D Anyum égett rendesen... :)

2014. aug. 23. 21:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyik ismerősöm mesélte, hogy az ő ismerősei voltak kint Amerikában. Bementek a boltba vásárolni, de egy idős néni nagyon lassan ment előttük. A srác poénból azt mondta, gondolta hogy úgyse érti: Menjél már öregasszony!

Erre a néni megfordult és legnagyobb megdöbbenésére ezt mondta neki: Fiam, te is leszel egyszer olyan idős mint én...

2014. aug. 25. 17:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez kicsit más, de azért elmondom: gimnazista koromban kint voltam fél évet Angliában és hát akkor még nem igen tudtam angolul plusz amúgy is introvertáltabb típus vagyok, szóval egyszer egyedül ültem ebédszünetben és odajött hozzám egy nő, gondolom jószándékból és valami szláv nyelven kezdett beszélni hozzám én meg csak néztem. Aztán azt mondta, hogy valakitől ő azt hallotta, hogy én is onnan származik mint ő, hát elég kínos volt :D
2016. júl. 4. 12:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Erdélyben voltunk az osztályommal egy hosszú lépcsősor előtt, amikor mellénk jött egy másik osztály.(Idősebbek voltak nálunk.) Az egyik srác azt mondta a haverjának,hogy: Nyírd ki a románokat!(Arra célzott,hogy nyomuljon előre).

Én meg erre megszólaltam, hogy: Amúgy sziasztok! Az egyik srác utána ezt mondta: Na barátom, ez az igazi példája a sz*pásnak:D

2019. jún. 23. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!