Ha fejenként egy mondattal kéne lebeszélned Bud Spencert Jack Bauert és Chuck Norrist arról, hogy szétverjen akkor mit mondanál?
Figyelt kérdés
Nagyon csúnya dolgot tettél, ezért mind a hárman meg akarnak ruházni, de van fejenként egy mondatod lebeszélni őket erről. Most mit mondanál nekik?2014. aug. 22. 20:24
1/12 anonim válasza:
Lehetetlen kérdést miért kell feltenni?
2/12 anonim válasza:
Vénember már mind a három, a kérdésedből meg hiányzik a humor.
3/12 anonim válasza:
Bud Spencernek:Verje szét a farkát ne engem.
Jack Bauernek:Hogy pisztolyát süsse el a saját seggébe és ne engem lőjön le.
Chuck Norrisnak:Hogy ne hidje hogy valami nagy Géniusz,és húzzon a pics.ába.
Mert egy nagy 0.
4/12 anonim válasza:
"Halál reám ha ezt hagynám!" :D
5/12 anonim válasza:
"Mielőtt bármit csináltok, magyarázzátok el a problémát a Doktoromnak" *mutatok a szomszédban parkoló, kék telefonfülkére, mire mindhárman sikítva szaladnak az anyukájukhoz*
6/12 anonim válasza:
Én egyetlenegy mondatot mondanék: Figyi fiúk, ez itt a nyócker és rengeteg haverom van!
7/12 anonim válasza:
Ötödiknek a válaszán felnevettem :DD
*whovianpacsi*
8/12 anonim válasza:
Azt momdanám mindhármójuknak:
-Isten velem, ki ellenem??
9/12 anonim válasza:
hello buddy! ha chuck anyját reszelgeted, könnyen elkaphatod jack tripperét... csak szóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!