Kecskét lehet 20 literes akváriumban tartani?
Figyelt kérdés
2014. aug. 18. 18:15
1/32 anonim válasza:
NEM lehet. Te elnel egy 20 literes akvariumban, ahol nem tudsz megmozdulni?
2/32 A kérdező kommentje:
de én a ritka minikecskére gondolok nem nől nagyobbra 5 méternél...
2014. aug. 18. 18:27
3/32 anonim válasza:
Most komolyan létezik olyan ember aki ezt a kérdést komolyan veszi? vagy csak én vagyok lemaradva...
Egyébként lehet, már én is próbáltam. De fejjel lefelé tedd bele mer elszökik...jah és tegyél egy fedőt az akvárium mellé
4/32 anonim válasza:
Én még régen vettem micro kecskét ami egy befőttesüvegben is elélt vidáman
(emberek nyugalom ez a humor kategória..)
5/32 A kérdező kommentje:
oh köszi és az itatását hogy oldom meg?
2014. aug. 18. 19:58
6/32 anonim válasza:
Ő bőrön képes a vízfelvételre, és emiatt gyakran kell borotválni a szőrét, hogy eleget tudjon felszívni. De ne sokat vágj le belőle, mert a szőr egyben egy szűrő szerv is!
7/32 A kérdező kommentje:
köszi!és kb hny évesen hoz termést ha majd elültetném?
2014. aug. 18. 21:07
8/32 anonim válasza:
Vigyázz mert csak akkor terem,ha a bal alsó sarokba ülteted!:)
9/32 anonim válasza:
Én kezdetnek nano vagy piko kecskét ajánlok.
10/32 anonim válasza:
Csak akkor terem termést ha a szőrét befested hupi lilára és háromszor körbefutod a kecskét egy kék fényű fáklyával és közben elénekeled a hupikék törpikék dalát. utána elásod és amikor 2 teljes telihold van az égen ráöntöd a 2 éves csokipudingot! DE CSAK AKKOR!!! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!