Hogyan képzeled el az életet a Földön 3000-ben?
Én nagyjából úgy, hogy Orbán addigra átvette a világ felett az uralmat és egységesíti addigra a Föld összes országát amit úgy fog hívni, hogy az Orbán Unió, a Föld mint a bolygó neve addigra Viktor lesz. A Marsot pedig átnevezi Ráhelnek.
A nagyobb városokat le dózerólja és a helyükre stadionokat épít. Pl. Róma helyén Róma-stadion, Párizs helyett pedig Párizs-stadion lesz, stb.
Az Amerikai Egyesül Államokból pedig egy hatalmas börtön kolóniát csinál ahova azokat száműzi aki nem szereti a focit vagy Ő magát.
3000-ben a lakosság 40%-a földönkívüli lesz. Ezek nagy része 2585 után fog betelepülni. Ugyanis ebben az évben fogják a reptoidok, krixkraxiak, lumbulábiak, guargumik és az oshpyvlonok végleg feladni a Föld leigázását. Az utolsó nagy próbálkozásuk 2499-ben lesz mely során elpusztul az emberi városok fele és kihalnak a patkányok, de még így sem tudják elfoglalni bolygónkat.
3000-ben a technológia fejlettebb lesz mint ma, de nem sokkal. Ebben az évben fogják megalkotni a Gyakorikérdések.hiperkockát, de ennek semmi köze nem lesz ehhez az oldalhoz. Sőt már el is felejtették, hogy létezett, ugyanis a 2777-es kataklizma során minden korábbi adat elveszett mikor a Föld 765 éves késéssel belépett a nullsíkba.
Már csak az a kérdés, hogy honnan tudom ezeket. :O
3000???
Szerintem a föld akkorra már nem létezik, mert szét atombombázták az egészet. És ezt most viccen kívül mondom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!