Dancsó Péter megengedte?
Figyelt kérdés
A fülét nem nyalhatjuk meg. Vajon van más kikötése is....hmm csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.Aki nem ismeri inkább.. NE IS VÁLASZOLJON. Köszi2014. aug. 16. 21:35
2/11 anonim válasza:
Mióta erről az oldalról csinált videót, egyre többen tesznek fel róla kérdést, hátha bekerülnek majd egy másik videóba. Unalmas már ezeket nézni, és szánalmas hogy ilyen módon vágysz figyelemre.
3/11 A kérdező kommentje:
az egyszeri alkalom volt az hogy ki a szánalmasabb megbeszélhetjük privátban. DE.. ez csak poén.Valószínűleg úgysem lesz ebből még egy videó. (Elég figyelmet kapok a családomtól :D )
2014. aug. 16. 22:21
4/11 anonim válasza:
Én én már tudom ki az a Dancsó Péter. A youtube-os videomania csatorna szerkesztejő és egy köcsög. Csak onnan tudom, hogy múltkor kiírtam, hogy ki a fa$zom az Dancsó és megmondta valaki. A kérdésedre nem tudok válaszolni sajna. Dzsó éjskaát midnkinke
5/11 anonim válasza:
Utólsó Miért lenne köcsög Dancsó Péter? nagyon jó a videói mánia :) Sztem csak szimplán hülye vagy :D
7/11 BattlefieldBoy válasza:
Kedves 4. válaszoló. Inkább tanulj meg irni minthogy egy jó videóst fikázol.
8/11 anonim válasza:
Dancsó Péter egy asztmás gorilla?
10/11 anonim válasza:
a könyökét ha már ő nem tudja megnyalni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!