Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Előzött már meg valaki a...

Előzött már meg valaki a járdán, úgy hogy te előzted meg először?

Figyelt kérdés
Remélem érthető:DD
2010. jan. 13. 16:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nyugodtan pontozz le, hidd el nem fogok lelkileg összetörni... Na jóde, megyek sírni a wc-be, ha 0 %-ot kapok. Nem, már nem ez a korosztály vagyok...
2010. jan. 13. 19:01
 12/16 A kérdező kommentje:
fuh akkor jó:/:D
2010. jan. 13. 19:01
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
fuhh egyszer történt olyan,vagyis nem történt meg,de képzeld azt hogy megtörtént...na az történt hogy megyek az utcán biciklivel és látom hogy egy tata próbál megelőzni..gondolhatod milyen felháborodást éreztem,majdnem sikerült lelkileg összetörnöm,de akkor jött egy hang,ami azt mondta:ne add fel,megtudod csinálni,tekerj öcsém TEKERJ!na összeszedtem magam,meg markoltam a kormányt és elkezdtem tekerni,olyan volt mintha kilométereket tennék meg,de nem...akkor vettem észre,hogy csak a szobabiciklin ülök,és a tatám jön be a szobaajtón megkérdezni hogy nem vagyok-e szomjas :'D
2010. jan. 13. 19:56
 14/16 anonim ***** válasza:
hát ez nem teljesen az a válasz volt,amit kérdeztél,de már mind1 XD
2010. jan. 13. 19:58
 15/16 anonim ***** válasza:
velem volt már ilyen, sőt, előzgettük egymást, aztán elröhögtem magam, meg ő is, poén volt:D
2010. jan. 13. 20:49
 16/16 anonim ***** válasza:
én mindig ilyen emebreket fogok ki XD ott szoktunk össze-vissza előzgetni...de a poén az hogy általában nénik ilyen versenyzőő típusok :D
2010. jan. 16. 23:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!