Szoktál "klikkeset" játszani?
Figyelt kérdés
A Klikk sorozatban (könyv) egyszer Massie és a barátnői olyat játszottak, hogy kérdezni kellett. Melyiket választanád:... vagy ...? És erre mondtak két vagy nagyon jó vagy nagyon rossz dolgot. Szerintem ez tök király és jobban meg lehet ismerni egymást. Én a barátnőimmel szoktam ilyet jáccani:)2010. jan. 12. 20:55
1/8 anonim válasza:
Pár éve osztálykiránduláson játszottunk ilyet. :-)
3/8 anonim válasza:
Mi ezt csak úgy szoktuk játszani, hogy mondunk két embert, pl, hogy Martin vagy Peti? És néha jól kicsesztünk a másikkal, és két nagyon durva emberkét mondtunk, aztán jól elnevetgéltünk rajta :)
4/8 anonim válasza:
xD Mi is csak megkérdezzük egymást Melyik tanárt baszn*d meg ha az életed múlna rajta x-et vagy y-ont
6/8 anonim válasza:
Amikor a barinőmmel elmentem a plázába, láttunk egy olyan jó pasit, hogy mindkettőnknek nagyon bejött, és olyan jól megismertük egymást tőle, hogy csak na.,
7/8 A kérdező kommentje:
Drága Utolsó! Valami bajod van??? Normálisan kérdeztem, válaszolj normálisan vagy sehogy! További szépcsi napcsit naekedcsi, nyuszcsi muszcsi.
Tudok ám k*rvás is lenni ha akarok:)
Pusszantlak
2010. jan. 13. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!