Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szoktál "klikkeset" játszani?

Szoktál "klikkeset" játszani?

Figyelt kérdés
A Klikk sorozatban (könyv) egyszer Massie és a barátnői olyat játszottak, hogy kérdezni kellett. Melyiket választanád:... vagy ...? És erre mondtak két vagy nagyon jó vagy nagyon rossz dolgot. Szerintem ez tök király és jobban meg lehet ismerni egymást. Én a barátnőimmel szoktam ilyet jáccani:)
2010. jan. 12. 20:55
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Pár éve osztálykiránduláson játszottunk ilyet. :-)
2010. jan. 12. 21:01
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Még soha
2010. jan. 12. 21:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi ezt csak úgy szoktuk játszani, hogy mondunk két embert, pl, hogy Martin vagy Peti? És néha jól kicsesztünk a másikkal, és két nagyon durva emberkét mondtunk, aztán jól elnevetgéltünk rajta :)
2010. jan. 12. 21:09
 4/8 anonim ***** válasza:
xD Mi is csak megkérdezzük egymást Melyik tanárt baszn*d meg ha az életed múlna rajta x-et vagy y-ont
2010. jan. 12. 21:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Régebben játszottam ilyet :D
2010. jan. 13. 15:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Amikor a barinőmmel elmentem a plázába, láttunk egy olyan jó pasit, hogy mindkettőnknek nagyon bejött, és olyan jól megismertük egymást tőle, hogy csak na.,
2010. jan. 13. 16:24
 7/8 A kérdező kommentje:

Drága Utolsó! Valami bajod van??? Normálisan kérdeztem, válaszolj normálisan vagy sehogy! További szépcsi napcsit naekedcsi, nyuszcsi muszcsi.

Tudok ám k*rvás is lenni ha akarok:)

Pusszantlak

2010. jan. 13. 17:14
 8/8 anonim ***** válasza:
még nem játszottam iet :\
2010. jan. 13. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!