Messi valóban létezik vagy, csak legenda?
Figyelt kérdés
Skóciában már évek óta arról folynak a viták, hogy Messi valóban létezhet, vagy csak a helyiek találták ki?
Egy kisgyerek állítja, hogy már látta egyszer Messi-t a parton focizi, de sajnos nem tudott róla felvételt csinálni mert lemerüt a telefonja ennek ellenére a tudósok állítják, hogy Messi nem létezik, mert tudományosan nem lehet bebizonyítani a létezését.
2014. aug. 6. 10:26
1/11 A kérdező kommentje:
Elnézést egy kis technikai hiba történt a kollégák már dolgoznak ezügyben: ..."focizni".
2014. aug. 6. 10:31
2/11 anonim válasza:
Szerintem Messi ugyanúgy létezik, mint Nessi.
3/11 anonim válasza:
Ez nagyon messzi van a valóságtól.
4/11 anonim válasza:
Hogyne létezne.. Éjszaka pedig a golyóiddal játszik..
5/11 A kérdező kommentje:
#2 Én úgy hallottam, hogy Messi korai leszármazottja Nesszi, s Lassie-nek ebből mi az igazság?
2014. aug. 7. 11:14
7/11 anonim válasza:
Azt hiszem, rosszul tudod. Nessi késői leszármazottja Messi, aki Nessinél már lényegesen jobban focizik, és nem él-hal annyira a vízért, mint ősapja. Lassie-t Messi szülei fogadták örökbe, így a hiedelmekkel ellentétben nem tért haza, de ez már messzire vezet…
8/11 anonim válasza:
:DD
Szerintem ebből jött a Lessi: [link]
9/11 A kérdező kommentje:
#7 Nagyon köszönöm a válasz végre egy logikus levezetés, ami helytálló én még mindig hiszek Messi létezésében kutatni akarom a családfáját és a létezését akarom igazolni a válaszoddal nagyon sokat segítettél nekem.
2014. aug. 7. 21:18
10/11 anonim válasza:
Szívesen Messit megtalálni nem kell félned jó lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!