Szerettem volna K-V-t magamnak, azt mondták kávéfőzővel kell csinálni, de ilyen fekete forró lé lett benne, mit rontottam el?
Figyelt kérdés
2014. aug. 5. 14:00
1/5 anonim válasza:
Semmit, csak nem vagy még kész vele.
Vegyél egy vékát, abba öntsd át ezt a levet. Ne csepegtesd szét, mert apád fejbe vág érte. Ha ezzel megvagy, akkor lesz fordítsd le fejjel lefelé. Így lesz egy véka kávéd.
2/5 anonim válasza:
Kihagytad a tejet és a paradicsomot!
3/5 anonim válasza:
Szerintem BKV-ra gondoltál. Ott is van forróság, főleg amikor kigyullad egy-két metró vagy busz. Utána azok is feketék lesznek, bár nem lé.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket, nem rosszak, de nem ilyen K-V-kra gondoltam, hanem ilyenekre: [link]
Nem értem, miért olyan drágák ezek a kv-k? A boltba 500-600 Ft-ért is lehet K-V-t kapni...
2014. aug. 6. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!