Hogyan kell igazi egyetemistaként viselkedni?
Így-így, ahogy írod! Sírj, hogy megvágtak a zh-n/vizsgán. Miközben épp a tudásodról próbálsz számot adni, mindig gondolj arra, hogy facebook-on megosztod: M E G B U K T A M!!! 53 lájk... Miközben tanulsz, írd ki facebookra, hogy tanulsz. Utána ossz meg zenéket, vírusvideókat.
Ne járj be előadásokra, elég ha a katalóguson szerepel az aláírásod. A jegyzetet majd letöltöd, a tanárok úgy is felteszik. Mindig áldozatként állítsd be magad, hogy a tanár volt szemét, hogy direkt nehéz kérdéssort állított össze. Szidd, ha nem javasolja a javítást neked és azt javasolja, hogy vedd fel ismét újra a tárgyat egy év múlva. (Ezt egyébként jóindulattal mondják, mivel ha jól értesültem, már csak hatszor mehetsz vizsgázni egy tárgyból összesen).
Dicsekedj vele minden ismerősödnek, hogy XY egyetemre jársz. Régi barátaiddal mindig csak az egyetemről beszélgess, főleg azokkal, akik nem járnak egyetemre, mert mondjuk dolgoznak már, vagy valami okj-s képzésen vesznek részt.
Ha valamit kihagytam, majd úgy is javítanak.
Ja, Irónia megy egy olyan ország, mint Dánia. Csak Dániában dánok, Iróniában irónok élnek.
Fáj, hogy nem vettek fel sehová?
Megint egy provokáló szerencsétlen.
Első körben járd ki az általánost normálisan, ott megtanulhatsz helyesen írni.
én igazi egyetemistának tartom magam és én így viselkedem:
megdöbbentő módon rá bírom venni magam arra, hogy tök felesleges előadásokra bejárjak, egyáltalán nem bulizom, mert én kibuliztam magam középsuliban, és elég volt, amúgy meg tanulok a zh-ra, beadandókat írok, kétségbeesetten próbálkozom néhány kötelező olvasmánnyal, és tanulok mint az állat
közben nagyjából élvezem, hogy a legtöbb dolgot magamnak kell intéznem, és nem egy alkalmatlan osztályfőnökre vagyok rábízva :D
ja és próbálom eldönteni, hogy ki akar érdekből (JEGYZET) barátkozni, és ki csak úgy...:D
Előző ez dicséretes. Nem sűrűn találkozni az olyanokkal mint te, de jó látni hogy még nem haltatok ki. Végtére is különben csak agyhalott, a "tanult" szakmájában alkalmatlan fiatalok jönnének ki az egyetemekről.
U.i.: A jegyzetedet ugye lefénymásolhatom jövőhéten? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!