Hé mellik jány mossa meg a hátam? :]
Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 21:23
21/27 A kérdező kommentje:
Mögyek én még arra csak várjá nyugodtan asszonkám, lesikálom én a hátacskádat :) csak legyen ölég víz a dézsába aztán...:)
2010. jan. 11. 19:33
22/27 anonim válasza:
Hát te....Hogyan lészön ölég a víz ha eddig folllllllllllllyottt oszt má allllig van.Gyere gyere,mert már nem bírok magammal.Az arra Szölnök mögye...e!*-*
23/27 A kérdező kommentje:
Há pattanok én minnyáe, csak még bé izztom a hétökrös szekeret. De ugyan nagy az Szolnok mögye ! Öltévefdek há mörre kanyarodjak, hogy oda tanáljak hmm?
2010. jan. 12. 17:31
24/27 anonim válasza:
Hááááttt na....előszőr jobbra atán e barra,azután máris itt vagyol Újszászon....No de...mikortól folllllyassam a vízt?
25/27 anonim válasza:
Sok értelmetlen embernek világháló kell az elférésre... Előre emberek,butuljunk:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!