Ha megépítem az űrhajómat és elhúzok ebből a
fertőből ki tart velem?
Figyelt kérdés
Unom már a sok buta akadékoskodó embert, meg a foci nézős, öncélú, magamutogató pop kultuszt. Építek egy űrhajót és eltakarodok innen.
A Szaturnusz gyűrűiben szeretnék elbújni egy űrállomáson, az egyik aszteroida belsejében. Bárki jöhet, akit érdekel a kibernetika, vagy a genetika ... ezekkel szeretnék kísérletezni. Aki szeret kertészkedni az elfoglalhatja magát a hydroponica területén.
Húha, azt viszont nem tudom, hogy az ő IQ-ja mennyi :(
2014. júl. 22. 15:24
4/12 anonim válasza:
Aki úgy gondolja, hogy a világ egy fertő, az egy "kicsit" lelkibeteg! U.i.: Te nem davidpsp vagy?
2014. júl. 22. 15:34
5/12 A kérdező kommentje:
Macskák jöhetnek. Azok nem néznek focit, vagyis értelmes lények!
"Aki úgy gondolja, hogy a világ egy fertő, az egy "kicsit" lelkibeteg! U.i.: Te nem davidpsp vagy?"
Megőrült a király!
2014. júl. 22. 23:36
6/12 anonim válasza:
Hát nem én vagyok megőrülve, az van megőrülve, aki utálja a világot és tervezi a lehetetlent! Biztos egy elkeseredett lány vagy, akivel szakított a meccsnéző barátja és most senkinek se kellesz! Ha meg fiú vagy, elég sok ott a baj!
2014. júl. 23. 07:26
7/12 anonim válasza:
Ja és még valami! Kitünő tanuló vagyok, az IQ-m 145 és szoktam nézni a focimeccseket, mert érdekel. Ráadásol látom milyen kultúrált ember vagy, de lefogadom, sokkal többre jutottam a "meccsnéző" mentalítással, mint te a "tervezzük a lehetetlent, mert mást nem tudunk tenni" mentalítással!
2014. júl. 23. 07:40
8/12 A kérdező kommentje:
Honnan tudtad? ... tényleg elhagyott ... olyan magányos vagyok! :'( Nincs kedve valakinek lelket önteni belém?
2014. júl. 23. 11:36
9/12 anonim válasza:
Én megyek veled!! De a nyuszimnat is viszem...bár az utóbbi időben kicsit megváltozott, egyre többször néz focit, próbálom lebeszélni, de naphosszat csak ül a ketrecében és meccseket néz...remélem nem gond, amúgy rendes nyuszi!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!