Belépnél a Paris Hilton egyházba?
Aki komolyan venné a kérdést, egy kis előzmény:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__5..
Én csak a konkurencia vagyok :DDD
Emberek! LÉpjetek be, csatlakozzatok az egyházhoz, én alapítottam egy hirtelen... akarom mondani hosszú évek munkájának gyümölcse ez!!! A mi egyházunk. Isten és az angyalok támogatnak minket.
Hiszen mind tudjuk, Paris Hilton nem egy egyszerű ember. Ő fogja megmenteni a világot, és ő lesz az új vezető.
A gyűléseken kötelező mindenkinek egy rózsaszín cuccot magára vennie. Kivéve nekem, mert az Istenke igazolást adott arról, hogy nem megy a bőrtónusomhoz a rózsaszín egyik árnyalata sem :(
Szia:
Nos, Robert PAttinsonra már 2 válaszkérdés jött:
A Michael J Fox egyház
és a LEonardo Di Cabrio egyház
Szóval bukta.
19:01 nem vagyok hülye, tudtam róla :DD De őket nem tekintem ellenfélnek, érted :P
19:05 Kiszel Tündére gondoltam én is, de mondom mégiscsak olyan kell, aki nemzetközileg is ismert :D
19:06 a többihez semmi közöm, én csak ezt írtam ki viccből. Én se lépnék be semmilyenbe, gondolhatod...
Szerintem ha valóban olyan kiscsaj akkor sajnos nem:s
De arra tudok gondolni, hogy valaki sok választ akart vagy unatkozott és gondolta a sok kislány úgyis rajong azért a srácért bedobja ezt a kártyát.
Mindenesetre láttam már ennél sokkal ijesztőbb, veszélyesebb embereket is szóval nem hat meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!