Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogy csinálják ezt a stand-upp...

Hogy csinálják ezt a stand-upposok?

Figyelt kérdés

Hogy szednek össze minden fellépésre ennyi "hülyeséget"?

Próbálkoztam én is kitalálni ilyeneket, de valahogy nem megy.

Persze, tudom, tehetség is kell hozzá. De akkor is. Hogy csinálják?

2010. jan. 7. 19:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sokat néznek híradót, TV-t és olvasnak az interneten cikkeket, sok ujságot olvasnak, sok sztorit mesélnek, sok viccet ismernek. És van, hogy összeülnek szerkeztő, és megbeszélik milenne poénos abban az időbe...
2010. jan. 7. 19:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy órát én is össze tudok szedni a saját életemből, pláne az anyám hülye szokásaiból
2010. jan. 7. 19:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon tájékozottak és ehhez nagy tehetség társul.
2010. jan. 7. 21:28
 4/5 anonim válasza:

Én most akarom kezdeni egy kávézóban már felléptem:) Rengeteg történetet hülyeséget találtam ki, folyamatosan tesztelve embereken, bár lehet kicsit gyűjtök még mielőtt komolyabban elkezdem.

Amúgy sokat hallgattam meg gondolkoztam ilyeneken és "ráállt az agyam" jön magától pl: ma is jövök haza az utcán 2-3 újabb történet juttot eszembe teljesen átlagos dolgokról.

2010. márc. 22. 02:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Ha nem veszed tolakodásnak, mondanál pár példát? Hogy mit láttál, tapasztaltál és arról milyen poén jutott eszedbe
2010. márc. 22. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!